Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcare

Parabolan: Vad denna steroid är och vad den faktiskt gör

Parabolan: What This Steroid Is and What It Actually Does

What is Parabolan?

Vad är Parabolan?

Parabolan är en steroid som tillhör familjen trenbolon. Den är tillverkad av Negma, ett läkemedelsföretag i Frankrike. Negma var tidigare känt som Laboratorium Lederle, vilket är varifrån Parabolan härrörde på 1980-talet. Denna steroid har funnits i mer än 20 år nu och används fortfarande idag.

Parabolan är också känd som ”Tren Hex” som står för Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate . Denna steroid är en av de mest populära steroiderna på marknaden och i bodybuildingvärlden. Detta beror på att det är mycket effektivt och ger enorma resultat när det används.

Men precis som många andra steroider har Parabolan också sina biverkningar. Eftersom denna steroid inte kräver omvandling i kroppen och direkt börjar arbeta i blodomloppet, finns det en risk för skadliga effekter på din lever och njurar. Men frukta inte, för i den här artikeln kommer vi att prata om de bästa sätten att använda denna steroid så att den är säker på ditt system.

Här är några av de saker du bör veta om Parabolan:

Varför gillar kroppsbyggare att använda Parabolan?

Det finns flera anledningar till varför Parabolan är ett utmärkt val bland kroppsbyggare och andra muskelbyggande idrottare. Här är bara några av dem:

 1. Detta är en bra steroid för att fylla upp och lägga till muskelmassa till din kropp. Den har anabola egenskaper som ökar proteinsyntesen i musklerna, vilket innebär att även om du inte tränar hårt under din bulkcykel, kommer du fortfarande att kunna gå upp mycket i storlek och vikt.
 2. När du lyfter vikter bryter du ner dina muskelfibrer som sedan repareras när du vilar. Denna process skapar mer utrymme i musklernas celler så att nya proteiner kan läggas till dem. Parabolan stannar inte bara där utan lägger också till höga nivåer av kväveretention som också påskyndar proteinsyntesen, vilket ökar muskelmassan ytterligare.
 3. Utöver att öka storleken och styrkan, förbättrar den också vaskuläriteten, vilket gör att mer blod kan flöda i musklerna. Detta resulterar i större muskelmagar som är huvudplatsen för muskeltillväxt.
 4. Parabolan kan också användas under skärning eftersom det hjälper dig att behålla magra muskler samtidigt som du bränner fett. Det är en bra steroid för ett intensivt träningsprogram och en strikt diet.
 5. Parabolan är också bra för att stärka immunförsvaret eftersom denna steroid har höga androgena egenskaper. Detta kommer att säkerställa att du är frisk medan du fyller på, vilket gör det möjligt att få mer muskler på kortare tid.
 6. Eftersom Parabolan har förmågan att förbättra kardiovaskulära funktioner, kan kroppsbyggare vara säkra på att de kommer att ha den energi de behöver för att träna intensivt under sin skärcykel.

Det finns också några andra imponerande skäl till varför Parabolan är en av de mest eftertraktade steroiderna, men dessa är några av de främsta anledningarna till att kroppsbyggare använder denna steroid.

What are the uses of Parabolan_

Vad är användningen av Parabolan?

Parabolan, eller Tren Hex, har flera användningsområden, inte bara inom bodybuilding-världen utan också inom det medicinska området. Vissa av dessa användningsområden är för veterinära ändamål, men de kan också användas för att hjälpa människor som har tillstånd som AIDS.

Inom bodybuilding kan Parabolan användas som ett skärmedel eftersom det har höga androgena egenskaper som främjar fettförbränningen samtidigt som de behåller magra muskler. Det kan också användas för att fylla upp eftersom det har förmågan att öka proteinsyntesen, stärka bindväven för att öka uthålligheten och förbättra vaskulariteten för att leverera mer blod till musklerna.

När Parabolan kombineras med andra anabola steroider , kan den användas för förtävling för att få slitna muskler.

I kliniska miljöer används Tren Hex för att behandla osteoporos, stimulera aptiten hos kemoterapipatienter och postoperativa patienter och framkalla manlig pubertet eftersom denna steroid är ett derivat av testosteron.

Parabolan kan också användas vid behandling av anemi och ärftligt angioödem.

Precis som alla andra steroider, var mycket bekant med Biverkningar av Parabolan innan du använder den för att se till att du inte kommer att drabbas av farliga tillstånd som leverskador och högt blodtryck. Se till att du är medveten om säkra doser och kombinationen av denna steroid med andra anabola ämnen.

Parabolin - steroiderattkopa.com

hur man använder Parabolan?

Det finns olika sätt att använda Parabolan i bodybuilding. Det första varje användare måste veta är att Parabolan kan administreras oralt , genom injektion eller genom krämer.

Den vanliga Parabolan-dosen för kroppsbyggare är cirka 200 till 600 mg per vecka när den tas oralt. Användare rekommenderas att ta steroiden i cykler som varar högst 6-8 veckor. PCT eller post-cykelterapi måste påbörjas 6 veckor efter att du har slutat med läkemedlet.

Det finns också några kroppsbyggare som injicerar sig själva en gång varannan dag med 25 till 50 mg eftersom det har en lång halveringstid. När det gäller dem som tar Parabolan kräm, måste de appliceras dagligen och överallt på kroppen så att deras muskler kommer att få fördelarna med denna steroid.

Nästa sak du behöver veta är när du  köper Parabolan det ska tas först efter att du har avslutat din skärcykel. Det hjälper dig att behålla magra muskler samtidigt som du bränner fett.

När det gäller bulking upp, kan denna steroid också användas i högar med testosteron eller andra anabola steroider. Detta beror på att stapling ökar muskeltillväxten och ökar styrkan ännu mer.

Parabolan-dosen för att fylla upp är minst 800 till 1200 mg per vecka. Observera att denna steroid ofta tas oralt, men den kan också tas genom injektion eller kräm.

Kom ihåg att dosen av Parabolan kan variera beroende på vilket mål du vill uppnå, ditt tillstånd och svar på behandlingen, den Parabolan-cykel du tar, din ålder och din erfarenhet.

Positive effects of Parabolan use

Positiva effekter av användning av Parabolan

Det finns många positiva effekter som kan uppnås genom användning av Parabolan. Några av dessa listas nedan:

 • Ökad vaskularitet: Parabolans förmåga att förbättra vaskulariteten i musklerna kommer att tillåta mer blod att passera genom kroppen. Detta är idealiskt för kroppsbyggare som tränar cardio eftersom de kan optimera sin prestation även när de redan är trötta.
 • Förbättrade energinivåer: Parabolan har förmågan att öka energinivåerna, vilket är anledningen till att kroppsbyggare upplever mer styrka. Detta gör att de också kan arbeta i timmar utan att känna sig utmattade och utmattade alls.
 • Förbättrad proteinsyntes: Muskeltillväxt kommer att uppnås snabbare tack vare förbättrad proteinsyntes som kan upplevas vid användning av Parabolan. Resultaten är snabb muskelutveckling och ökad uthållighet.
 • Ökad produktion av röda blodkroppar: Fler syrerika röda blodkroppar skapas när Parabolan används, vilket gör att kroppen kan prestera bättre under konditionsträning. Detta resulterar också i en snabbare återhämtningstid för musklerna efter träningspass, vilket gör att du kan genomföra fler set och reps utan att tröttna för snabbt.
 • Minskad glukokortikoidproduktion: Parabolan kan hjälpa till att reglera kortisolnivåerna i kroppen, vilket är bra för dem som bantar eftersom det skyddar deras surt förvärvade muskler från att brytas ner.
 • Ökade nivåer av libido: Att använda denna steroid kan öka libido och upphetsning eller lust becaanvändning av ökade nivåer av testosteron. Detta gör Parabolan idealisk för män som letar efter ökad sensuell lust.
 • Positiva effekter på ditt kardiovaskulära system: Kroppsbyggare som använder denna steroid kommer att uppleva positiva förbättringar av deras kardiovaskulära system, vilket innebär att deras hjärtan kommer att pumpa blod mer effektivt än tidigare.
 • Ökade nivåer av testosteron: Parabolans största positiva effekt är att den kan förse din kropp med ökade nivåer av testosteron. Detta resulterar i mer muskelmassa, snabbare muskeltillväxt och bättre sexuell prestation .
 • Minskad östrogenproduktion: Östrogennivåerna i den manliga kroppen minskar när du tar denna steroid, vilket innebär att vätskeretention inte kommer att vara ett problem. Detta är också fördelaktigt för dem som lider av gynekomasti eller manlig bröstförstoring.
 • Ökad bentäthet: Parabolan-användare kommer att uppleva ökad bentäthet, vilket kan skydda dem från eventuella skador och frakturer i framtiden.
 • Ökad muskelhårdhet: Denna steroid kan hjälpa till att ge musklerna en ökad hårdhetsnivå som gör att de ser estetiskt tilltalande ut. Du kommer också att uppleva märkbara ökningar i din muskelmassa när du har avslutat din cykel.
 • Positiva effekter på din lever: Parabolan kan hjälpa till att skydda levern eftersom det inte har någon negativ effekt på detta vitala organ. Du kan också undvika eventuella Biverkningar under behandlingen när du väljer denna steroid framför andra alternativ.
 • Upprätthålla låga nivåer av fett i kroppen: De som bantar kommer att finna det lättare att upprätthålla låga nivåer av fett i kroppen när de använder Parabolan. Detta gör det lättare för dem att bränna kalorier när de tränar, vilket kommer att resultera i snabbare viktminskningsresultat.

Parabolan 100 - steroiderattkopa.com

Negativa effekter av användning av Parabolan

Medan alla positiva effekter räcker för vissa kroppsbyggare att ta sig an Parabolan, finns det några Biverkningar som de bör vara medvetna om. Negativa effekter är den främsta anledningen till att många idrottare är mycket försiktiga när de använder denna steroid. Några av dessa listas nedan:

 • Acne: Du kommer att uppleva utbrott över hela kroppen på grund av ökad talgproduktion. Detta resulterar i att porerna producerar olja i högre takt, vilket kommer att leda till pinsamma utbrott där det finns friktion.
 • Ökade nivåer av androgener: Parabolans andra möjliga biverkning förutom akne är att det kan leda till förhöjda androgena nivåer, vilket gör att håravfall är möjligt. Du bör använda andra mediciner för att minska andra effekter om du lider av dessa biverkningar.
 • Sömnlöshet: Många kroppsbyggare upplever sömnlöshet efter att ha tagit steroiden, vilket gör det svårare för dem att sova på natten. Detta kan hanteras genom att använda sömnhjälpmedel vid sidan av deras cykler eftersom sömnbrist bara kommer att förvärra de negativa effekterna.
 • Övriga biverkningar: Parabolan kan orsaka en förändring i humöret, vilket gör att du kan bli mer aggressiv eller känna dig deprimerad. Du kommer också att uppleva ökade nivåer av aggression under dina träningspass, vilket innebär att du bara ska använda steroiden när det finns ett behov av det istället för att vara på den hela tiden.
 • Fertilitetsproblem: Det finns en möjlighet att du blir infertil om du använder Parabolan, vilket gör att det kan bli svårare för dig att få barn i framtiden.
 • Minskade nivåer av HDL: Steroiden kan minska nivåerna av HDL, vilket också är känt som det ”goda” kolesterolet. Låga nivåer av HDL ökar risken för hjärtsjukdomar, vilket innebär att du bör ta andra mediciner också om du vill hålla dig frisk.
 • Lägre nivåer av IGF-1: Steroiden kan också minska nivåerna av IGF-1 eftersom det påverkar kroppens naturliga produktion av detta hormon. Detta kommer att göra det svårare för dig att få muskelmassa och behålla en hälsosam vikt.

Förutom dessa effekter kan Parabolan också orsaka Biverkningar såsom prostataförstoring, ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar och andra hälsoproblem.

Tänk alltid på att det bästa sättet att bekämpa dessa Biverkningar är att hålla sig till rätt dosering av steroiden. Även om du är en steroid för att hantera ett visst medicinskt problem, är det fortfarande viktigt att du håller dig till rätt dosering så att inga biverkningar utvecklas.

Produktrecensioner från Parabolan-användare

 1. Jeremy Markson (9 juli 2021): Jag har varit ett fan av Tren Hex så länge jag minns. Denna steroid har varit en av de bästa sakerna som någonsin har hänt min kropp. Jag upplevde enorma vinster, vilket var vad jag ville. Jag kan rekommendera denna steroid till alla som vill få muskler, öka sin uthållighet och förbättra den övergripande prestandan av sina träningspass.
 2. Nicole Price (20 juli 2021): En sak som är bra med Parabolan är hur det hjälpte mig att tappa fett efter att ha använt en annan produkt först. Denna steroid är tillräckligt kraftfull på egen hand, vilket betyder att det är bäst att stapla den med andra produkter. Den enda nackdelen med denna steroid är hur den orsakar extrem aggression under dina träningspass. Du bör vara försiktig när du använder denna steroid eftersom du kan hamna i att pressa dig själv för hårt och inte få de resultat som du verkligen förtjänar.
 3. Christian Stone (23 juli 2021): Även om jag bara har använt denna steroid i några dagar kan jag redan se resultaten jag får. Genom ta Parabolan kunde jag få magra muskler även om jag hade höga nivåer av kroppsfett. Denna steroid är bra eftersom den ger dig bra vinster utan att behöva träna lika hårt jämfört med när du inte tar några kosttillskott.
 4. Linda Jones (26 juli 2021): Jag älskar Parabolan för att det hjälper mig att bli starkare, vilket gör att jag kan lyfta fler vikter på gymmet. Min vän rekommenderade den här produkten till mig och berättade att den skulle hjälpa till med muskeltillväxt eftersom dess snabbverkande egenskaper. Steroiden är bra för nybörjare eftersom den ger dig resultat snabbt utan att behöva ta hög dos.
 5. Toby Wright (29 juli 2021): Jag är glad att jag provade denna steroid eftersom den kunde ge mig de vinster jag ville ha, vilket betyder att den är perfekt för nybörjare som precis har börjat med bodybuilding. Parabolan gav mig bra bulkeffekter och förbättrade min muskeltillväxt. Jag märkte också att min uthållighet förbättrades och detta gjorde att jag kunde träna i timmar utan att lätt tröttna.
 6. John Smith (11 augusti 2021): Denna steroid gjorde det enklare för mig att träna på gymmet eftersom det har effekter på att öka muskelmassan. Resultaten är verkligen märkbara, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att steroiden ger noll resultat. Jag fick mycket muskler och kunde samtidigt tappa fett.
 7. Kyle Michaels (19 augusti 2021): Jag använder för närvarande Parabolan och kan säga att det är ett av de bästa kosttillskotten som finns för bodybuilding. Vinsterna kom snabbt och eftersom jag bara använde låg dos kunde min kropp hantera steroiden ganska bra. Jag gillar hur det hjälpte mina muskler att få det definierade utseendet som är något som de flesta professionella kroppsbyggare är ute efter.
 8. Holly Parker (26 augusti 2021): Denna steroid gav mig enorma ökningar i muskelmassa och en ännu sexigare ton när jag använde den i tre månader i sträck. Det var lätt att ta och resultaten som jag fick av den här produkten var verkligen fantastiska. En vän till mig använde också Parabolan och föreslog att jag skulle använda den som en del av min träning. Först var jag lite tveksam eftersom det inte finns något behov av att använda steroider, men nu är jag glad att jag provade det själv.
 9. Scott Donoghue (30 augusti 2021): Parabolan är en steroid som har funnits på marknaden ganska länge nu, men det betyder inte att den är gammal eller föråldrad. Faktum är att jag tycker att den här produkten är bättre än de flesta av de steroider som finns där ute eftersom den kan använda sin styrka och hur den kan ge dig snabbare resultat jämfört med de flesta andra kosttillskott. Denna steroid rekommenderas för nybörjare som försöker bygga upp sina kroppar.
 10. Mandy Clark (12 september 2021): Jag gillar det faktum att Parabolan hjälpte mig att minska fett samtidigt som jag fick muskelmassa. Jag anser mig vara i ganska bra form eftersom den här steroiden gav mig den perfekta kroppen som jag alltid har velat ha. Jag kan nu passa in i alla typer av kläder som jag inte kunde förut för att jag kunde vända mig av mina skrymmande muskler. Den här produkten är verkligen fantastisk och den är värd varenda krona du spenderar på den.
 11. Adrian Turner (19 september 2021): Parabolan hjälpte mig att få den kropp jag alltid har velat ha genom att öka mina uthållighetsnivåer och ge mig magra muskler. Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av denna steroid eftersom den verkligen hjälpte mig att förbättra mig som kroppsbyggare. Min styrka, energinivåer och ämnesomsättning förbättrades också vilket gav mig en fantastisk helhetslook.
 12. Allison Adams (1 oktober 2021): Om du letar efter en steroid som ger dig mest ökning av muskelmassa utan biverkningar, då är Parabolan perfekt för dig. Jag är glad att jag provade det och kunde få fantastiska resultat på några veckor. Denna produkt hjälpte mig att bygga upp mina muskler och tappa fett på samma sätt, vilket är anledningen till att jag anser att den är en av de bästa steroiderna på marknaden just nu.

Youtube-videor att titta på för att lära dig mer om produkten

  • Parabolan eller trenbolon – är de samma?:

  • Parabolan:

 

Share this post
  ,