Buy Steroid Cycles Products Online at Alpha Pharma StoreKaufen Steroid-Zyklen Produkte online bei Alpha Pharma StoreKøbe Steroidcykler Products Online at Alpha Pharma StoreComprar Ciclos de esteroides Productos en línea en Alpha Pharma TiendaOstaa Steroidi syklit Products Online at Alpha Pharma StoreAcheter Cycles de stéroïdes Produits en ligne sur Alpha Pharma Magasinkoop Steroïde cycli Producten Online bij Alpha Pharma WinkelKjøpe Steroid sykluser Produkter på nett hos Alpha Pharma butikkAcquistare Cicli di steroidi Prodotti Online su Alpha Pharma NegozioComprar Ciclos Esteróides Produtos Online na loja Alpha Pharma

Steroidcykler

Antiöstrogener till salu på nätet
Efter en kurs av steroider måste många idrottare tänka på att återställa sin kropp. Vi förstår alla att användning av starka droger påverkar vårt hormonsystems prestanda. Intaget av alla anabola steroider kan påverka en förändring i funktionen hos en idrottares kropp. Men vissa droger anses vara mjukare, medan andra är extremt kraftfulla. När allt kommer är det inte realistiskt att uppnå tunga indikatorer i tillväxten av muskelmassa och styrka på svaga anabola läkemedel. Det är därför de flesta av oss tar till starka droger. I det här fallet är det viktigaste att inte glömma återhämtningsprocessen.

Antiöstrogener är läkemedel som tas tillsammans med en cykel av starka steroider, eller under behandling efter cykel, för att minska biverkningar i samband med steroidanvändning.
Vad är PCT?
Post-cykelterapi (förkortat PCT) är processen att återställa syntesen av kroppens egna gonadotropa hypofyshormoner (FSH och LH) och testosteron, blodsammansättning och leverstatus. Oftast produceras bara de två första föremålen, och sammansättningen av blod och lever försummas.

Post-cykelterapi efter steroider är nödvändig i slutet av varje kurs, eftersom även ett så svagt läkemedel som Oxandrolone, på ett par månader, minskar produktionen av kroppens naturliga testosteron med nästan två gånger. Intaget av exogent testosteron sänker gonadotropa hormoner till noll på 4-5 veckor, och korta estrar av trenbolon och nandrolon kan minska testosteron nästan till noll på några veckor. Koriongonadotropin hämmar också mycket starkt produktionen av FSH och LH, efter flera injektioner minskar de också nästan till noll.
Vilka är de huvudsakliga preparaten som används för PCT?
Clomid är inte en anabol steroid, den används mer exakt inom medicin för behandling av vissa sjukdomar. Det heter egentligen Clomiphene Citrate och används flitigt av idrottare efter en steroidkurs. Läkemedlet har en god effekt på produktionen av naturligt testosteron och är inte en innehavare av hög toxicitet. Det bör appliceras efter kursen, och perioden för användning av steroider avgör tidpunkten för uppkomsten av PCT.

Tamoxifen är exakt samma som Clomid. Det gäller inte anabola läkemedel och används inom medicin för att behandla vissa allvarliga sjukdomar. Idrottare använder detta läkemedel efter en kurs, men mindre ofta än Clomid. Detta beror på dess ökade toxicitet och svagare inverkan på återhämtningen av den naturliga produktionen av testosteron, men den antiöstrogena effekten är tydligt närvarande.

Anastrozol används för att förebygga gynekomasti, öka koncentrationen av testosteron i blodplasman, ge musklerna definition och venöshet ( genom att utjämna effekten av kvinnliga könshormoner), minimera effekten av östrogener på hypotalamus-hypofys-testikelaxeln. Anastrozol är det mest kraftfulla anti-aromatasläkemedlet, man kan säga ”tungt artilleri”. Och om du kastar den ut i strid måste du vara helt säker på dina handlingar.

Exemestan liknar Anastrozol men mindre vanligt. Den tillhör klassen aromatashämmare och används direkt på AAS-kuren. Dess huvudsakliga uppgift är att undertrycka aktiviteten av aromatasenzymet.

Kabergolin är en blockerare av prolaktinproduktion. Läkemedlet är oumbärligt för kurser med steroider som: nandroloner och trenboloner, alla deras estrar. En ökad nivå av prolaktin medför många biverkningar, såsom låg libido, därför är kabergolin mycket viktigt vid behandling efter cykeln.