FAQ - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.FAQ - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.FAQ - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.FAQ - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.FAQ - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.FAQ - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.FAQ - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.FAQ - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.

FAQ

FREE SHIPPING ON ALL OVER $500

Alpha Pharma Online Steroids Shop

GET YOUR ORDER WITHIN 8-20 days!

Är du ett legitimt företag?

Vi är en professionell postordertjänst med licens för att sälja och distribuera läkemedel. Vi har varit etablerade i över 5 år och levererar original, högkvalitativa anabola steroider och bodybuilding-relaterade produkter, receptfritt över Internet.

Behöver jag lämna ut ett recept för att kunna göra en beställning?

Nej, det krävs INTE ett recept för att beställa någon av våra produkter.

Vilken är kvalitetsnivån på dina produkter?

Alla våra produkter är 100 % original då de kommer direkt från några av världens mest välkända läkemedelstillverkare. Du kommer att märka effekten av dessa högkvalitativa substanser från ögonblicket för din första injektion eller från när den första orala produkten tas.

De varumärken vi mest sysslar med är Alpha Pharma, BM Pharmaceuticals, British Dragon, Dragon Pharma, Eminence Labs, Maxtreme, Vermodje med flera.

Alla våra produkter kommer från samma tillverkare eller distributörer som levererar till medicinindustrin för att säkerställa att vi inte förser dig med några produkter som inte är helt legitima.

Är det lagligt att köpa dessa produkter?

Eftersom lagar skiljer sig från land till land rekommenderar vi att du kontaktar en kvalificerad advokat eller specialist angående reglerna och begränsningarna i ditt angivna land.

Vilka rabatter erbjuder ni?

Vi har följande lista över rabatter tillgängliga under denna aktuella period:

  • Om du betalar med banköverföring, pengaöverföring (t.ex. PayPal), eller i Bitcoin, kommer du att få 5 % rabatt på alla beställningar under 700 USD, eller 10 % rabatt på alla beställningar värda över 700 USD.
  • Upprepade beställningar under 750 USD kvalificerar för 5 % rabatt, och beställningar över 750 USD kommer att vara berättigade till 10 % rabatt (oavsett betalningsmetod).

Vi erbjuder också olika säsongsbetonade reor och kampanjer, såsom rabatter på våra steroidcykler, till våra vanliga kunder.

Vi har inga gränser inom vår beställningsprocess för hur mycket du kan beställa. Du bör dock rådgöra med en kvalificerad person angående den kvantitet du vill beställa, eftersom det kan finnas importregler för dessa specifika produkter.

Vi rekommenderar att våra förstagångskunder gör ett första testköp för att bygga upp förtroendet för våra produkter och tjänster. Om du därefter väljer att fortsätta handla från oss, kommer vi gärna att hjälpa dig igen.

Hur skickas bulk-/storkvantitetsbeställningar?

Vi använder ganska små packningskuvert för att skicka dina varor, eftersom vi har funnit att detta är den mest diskreta metoden för att göra leveranser eftersom de drar till sig minsta uppmärksamhet från tulltjänstemän.

Om din beställning är för stor för att få plats i ett av dessa kuvert, delar vi upp den i det nödvändiga antalet separata paket efter behov.

Oavsett hur stor din beställning är, försäkrar vi dig om att samma grad av omsorg och diskretion tillämpas vid förpackning av större beställningar som vi gör med alla våra mindre beställningar.

Dessutom anger vi alltid en fast leveranskostnad och hanteringsavgift oavsett hur stor din orderstorlek kan vara.

Dessa betalningsmetoder kräver ingen verifiering och kunder som använder dem får 10 % rabatt  på stora beställningar varje gång de betalar med något av dessa alternativ. Detta beror på de högre avgifterna från kreditkortsleverantörer vid stora köp med kreditkort.

Våra återkommande kunder kommer också att få rabatter på varje ny beställning och är välkomna att betala med kreditkort för valfritt belopp, när vi väl har etablerat förtroende för att veta att chanserna för kreditkortsbedrägerier är mindre sannolika.

Hur behandlas min betalning?

När du har skickat in din betalning med kreditkort kan vi kräva att du verifierar din beställning. Det är därför vi behöver ha ditt  giltiga telefonnummer . Om beställningen inte klarar vår betalningsverifieringsprocess eller om vi inte kan kontakta dig, kommer din kreditkortsbetalning inte att accepteras och vi kommer att erbjuda dig en alternativ betalningsmetod (enligt beskrivningen ovan).

Först när din betalning har verifierats och har passerat vår antibedrägerikontroll kommer ditt kort att debiteras. Vanligtvis behandlas och rensas godkända betalningar inom 1-2 arbetsdagar, och vi skickar omedelbart din beställning vidare för frakt.

Jag har lagt en beställning men mitt kort har inte debiterats?

Ditt kort debiteras inte direkt efter ditt första köp. Verifieringsprocessen tar från 2 timmar till 2 arbetsdagar. Om ditt kort inte debiteras inom 2 arbetsdagar efter att ditt köp har slutförts, vänligen kontakta oss så undersöker vi detta omedelbart åt dig.

Kan jag betala via banköverföring och finns det några fördelar om jag väljer denna betalningsmetod?

Ja, vi erbjuder även 5 % rabatt  på alla beställningar som betalas via banköverföring. Dessutom  täcker vi alla banköverföringsavgifter !

Om din ordersumma till exempel är 400 USD och du väljer att betala via banköverföring, är summan för din beställning inklusive rabatten endast 365 USD:

$400 – $20 (5 % rabatt) = $380

$380 – $15 (banköverföringsavgift) = $365.

Om din totala beställning är mer än 750 USD erbjuder vi 10 % rabatt  tillsammans med alla andra rabatter du kan ha (återvändande kundrabatter, kampanjkoder eller speciella kampanjrabatter), plus att vi kompenserar för eventuella banköverföringsavgifter enligt ovan.

Europeiska kunder kan betala via Uberweisung (Tyskland) och IBAN-överföring till vårt EU-bankkonto. SEPA-överföringar är kostnadsfria och du får 10 % rabatt  på alla beställningar.

Betalningar som görs via banköverföring kräver ingen verifiering och behandlas normalt och tar bara 1-2 arbetsdagar att rensa. Således får du inte bara rabatt, utan din beställning kommer också fram tidigare!

Skiljer sig min leveransadress från min faktureringsadress?

Så länge namnet på kreditkortet och namnet på paketet är detsamma är detta inget problem.

Men om vi uppmanas av vår leverantör av betalningsgateway att dubbelkolla om beställningen är giltig, var beredd på att vi kan be dig att tillhandahålla ytterligare verifiering.

Om faktureringslandet skiljer sig från fraktlandet kommer vi att kräva att du betalar via en alternativ betalningsmetod.

När kan jag förvänta mig att min beställning levereras?

Den beräknade leveranstiden är i genomsnitt 5-17 arbetsdagar, beroende på destination:

Leverans till Sverige, Kanada, Europa och Asien tar vanligtvis 5-12 arbetsdagar.

Leverans till Sydafrika och andra destinationer tar vanligtvis 8-17 arbetsdagar.

Hur lång tid tar hela processen från att jag lägger min beställning till att jag tar emot varorna?

En orderbekräftelse med listan över köpta produkter kommer att skickas till din kontaktmail när beställningen har gjorts.

När betalningen har tagits emot behandlar och skickar vi din beställning inom 2-5 arbetsdagar. Leveranstider kan bero på olika faktorer, såsom fraktsätt, postens effektivitet, tullklarering, internationella transittider och så vidare. Det är därför vi bara kan ge dig ett ungefärligt datum för leverans, vilket är baserat på våra historiska data och tidigare erfarenhet av att använda tjänsterna från vissa e-postleverantörer.

De flesta av våra kunder är baserade i USA, och baserat på erfarenhet är den genomsnittliga tiden det tar för beställningar att komma fram så snabbt som 5 arbetsdagar, hela vägen upp till 12 arbetsdagar.

Skickar du till postboxar?

Ja, vi skickar till postboxar.

Var skickar du ifrån?

Frakt ordnas från Indien, Singapore, Thailand och Europeiska unionen. Vårt organisationsnamn anges inte på något paket och försändelser görs från olika fraktställen för att säkerställa maximal diskretion och högsta sannolikhet för framgångsrik leverans.

Vilka länder skickar du till?

Vi levererar över hela världen!

Finns det en möjlighet till leveransförsening?

Det är möjligt ja, eftersom vissa externa faktorer som posttjänstens effektivitet, tullklarering, internationell transitering etc. ligger utanför vår kontroll. Det är därför vi bara kan ge dig en uppskattning baserat på vår erfarenhet tidigare.

De flesta flygpostpaket anländer vanligtvis inom 5-10 dagar, men svåråtkomliga destinationer kan ta upp till 10-15 arbetsdagar.

Detta är en återspegling av inkonsekvenser med olika postombud och inte de tjänster som tillhandahålls av oss. De största förseningarna uppstår vanligtvis på grund av tullklarering i vissa länder dit produkterna skickas från och igen vid tullklareringen i destinationslandet. Om du upptäcker att spårningswebbplatsen anger att din beställning har stått stilla på en plats under de senaste 5 dagarna, är detta huvudorsaken till att detta händer.

Varför tar det så lång tid för min beställning att nå mig?

Varje internationell försändelse går normalt igenom följande steg och processer innan den når dig:

  1. Transit från vårt lager genom den lokala posttjänsten till den nationella posthubben i ursprungslandet;
  2. Bearbetning för export i utfartshamnen;
  3. Flygposttransitering till destinationslandet;
  4. Importbearbetning vid infartshamnen;
  5. Transit från en nationell eller regional postcentral till ditt lokala postkontor.

Varje på varandra följande steg har en inverkan på leveranstiden. Även om majoriteten av dessa steg genomförs framgångsrikt snabbt, är ineffektivitet eller tillfällig inaktivitet under ett enskilt steg tillräckligt för att förlänga leveranstiden över den vanliga och tilldelade tidsramen.

Hur kan jag spåra min leverans online?

Efter lyckad betalning släpps din beställning för leverans av vårt lager till posttjänstleverantören, som kommer att utfärda en spårningskod inom 2-5 arbetsdagar.

Vi använder EMS (USPS), ett fraktbolag som erbjuder paketspårning, och de kräver en underskrift vid ankomst av produkten som kvitto.

Alla paket kan spåras via dessa webbplatser:

https://www.usps.com

För beställningar som skickas till amerikanska adresser, när varorna redan har passerat USA:s tull.

http://www.aftership.com

För beställningar som skickas till vilket land som helst under alla skeden av leveransprocessen.

Kan spårningswebbplatsen inte känna igen spårningskoden?

Spårning kan endast göras efter 72 timmar, vilket är när e-postleverantören utfärdar spårningskoden till oss när den framgångsrikt har klarats i tullens utfartshamn.

Om spårningskoden fortfarande verkar ogiltig på spårningswebbplatsen efter 3 arbetsdagar, kontakta oss omedelbart så undersöker vi detta omedelbart.

Vi rekommenderar att våra Sverige-kunder använder  webbplatsen www.aftership.com  tills paketet når USA:s infartshamn. Därefter kan du använda webbplatsen www.usps.com för att spåra ditt paket var det än befinner sig i Sverige. Vi rekommenderar att du registrerar din e-postadress på USPS-webbplatsen för att få dagliga uppdateringar om din beställnings leveransstatus.

Spårningswebbplatsen visar att min beställning inte har flyttat på flera dagar?

Vanligtvis händer detta när föremål hålls i tullen och väntar på tullklarering, så snälla oroa dig inte i onödan.

Om däremot din spårningskod indikerar att inga framsteg har gjorts inom 10 dagar, vänligen kontakta oss så undersöker vi det. Vi rekommenderar också att du kontaktar ditt lokala EMS (USPS)-kontor och ber dem att ge mer detaljerad information om var paketet är för närvarande.

Krävs en signatur för frakt och varför?

Ja, vår leveransmetod kräver en signatur från din sida vid leverans. Detta gör det möjligt för oss att bekämpa alla bedrägliga återkrav om en kund får sin beställning men felaktigt hävdar att de aldrig fått den.

Om du inte behöver en signatur vid ankomsten på grund av ditt arbetsschema eller på grund av att du inte är tillgänglig på grund av resplaner, vänligen kontakta vår kundtjänst för ytterligare leveransalternativ.

Vi har en praktiskt taget felfri framgångsgrad för att vinna falska kreditkortstvister eftersom vi för detaljerade register i fall vi behöver tillhandahålla bevis för kreditkortsleverantören att paketet togs emot. Detta inkluderar historisk korrespondens med kunden i fråga, deras beställningsuppgifter, bilder på deras paket tagna vid packningstillfället och de meddelanden vi får från posten som bekräftar att varan har levererats.

Om en kund lämnar in ett sådant falskt påstående och följaktligen förlorar tvisten, kan deras kreditkortsleverantör debitera dem upp till 200 USD i avgifter, och dessutom kan detta påverka deras kredithistorik i det långa loppet.

Vad händer om mitt paket beslagtas av tullen?

Även om det är fullt möjligt, är det högst osannolikt med tanke på vår erfarenhet av att framgångsrikt leverera paket, både till USA och många andra internationella länder tidigare.

Ändå har vi en 100 % ersättningspolicy för alla föremål som beslagtas av tullen, vilket innebär att vi skickar om dessa föremål gratis. Du kan alternativt begära en kredit på ditt konto för att köpa olika produkter på vår sida istället.

I det sällsynta fallet att din beställning beslagtas kommer vi att kräva att du skickar ett e-postmeddelande till oss det officiella meddelandet som du fått från postkontoret där det uttryckligen anges att tullen beslagtagit varorna, och vår kundtjänst kommer att ordna återsändning av de beslagtagna föremålen inom 3 arbetsdagar.

Varor saknas i min beställning. Vad gör jag?

Kontakta oss om detta har inträffat.

Ta bilder av paketet och innehållet du fått, inklusive de yttre etiketterna, och skicka dem till vårt team så att de kan undersöka problemet och förhindra att sådana problem uppstår i framtiden.

Det tar vanligtvis mindre än 2 arbetsdagar att göra en undersökning om vad som orsakade misstaget. Vi kommer omedelbart att skicka de saknade föremålen, eller erbjuda en partiell återbetalning eller kredit för ett nytt köp, och dessutom kommer vi att erbjuda dig rabattkuponger som du kan använda vid framtida köp för att kompensera för besväret.

Hur kontaktar jag dig?

Eftersom våra tjänster uteslutande utförs online, rekommenderas du att kontakta vår försäljningsavdelning via formuläret på vår Kontakta oss- sida.

Meddelandeförfrågningar och frågor som skickas via formuläret besvaras vanligtvis inom 24 till 48 timmar, men ibland kan det ta upp till 2 arbetsdagar för oss att svara om ditt meddelande skickades på en fredag ​​eller om vårt team är överväldigat.