Terms and Conditions - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Bedingungen und Konditionen - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Términos y condiciones - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Ehdot ja edellytykset - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Modalités et conditions - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Voorwaarden en Condities - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Termini e condizioni - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.

Villkor och bestämmelser

VID KÖP FRÅN steroiderattkopa.com


steroiderattkopa.com förbehåller sig rätten att vägra att bearbeta, eller skicka beställningar gjorda på vår webbutik om kunden inte bekräftar att de har accepterat och samtyckt till försäljningsvillkoren som beskrivs nedan.

Genom att göra en beställning hos oss bekräftar köparen därför att de är medvetna om och samtycker till att följa våra företagsbestämmelser som anges här.

 1. Minimiåldern för att beställa våra produkter och göra användning av våra tjänster är 18 år.
 2. Om köparens ursprungsland har andra importlagar än våra, är vi inte ansvariga för att bekräfta dessa lagar och importrestriktioner.
 3. Produkter transporteras på köparens egen risk och under förutsättning att alla rättsliga åtgärder som väcks mot köparen för att inte ha följt reglerna och importlagarna i destinationslandet kommer att hållas i reserv.

Som ett resultat av fluktuerande valutakurser kan priserna ändras när som helst utan föregående meddelande.

Produkternas tillgänglighet kan ändras utan föregående meddelande.

Beställningsavbokningar efter att betalningar har behandlats kommer inte att accepteras.

Vi använder kolfotopapper för att förpacka produkter som röntgenskannrar inte kommer att kunna se igenom. Meddela oss om du vill att dina varor är förklädda som specifika föremål för att förbättra leveransutrymmet, t.ex. resesouvenirer, videokassetter, leksaker, etc.

Sverige

Expressflygpost: 1-3 arbetsdagar

Vanlig flygpost: Max 5-12 dagar

EUROPA

Expressflygpost: 1-3 arbetsdagar

Vanlig flygpost: 8-17 dagar

TYSKLAND, KANADA OCH AUSTRALIEN

Endast rekommenderat brev: 8-17 arbetsdagar

     Ingen expressfrakt är för närvarande tillgänglig till dessa destinationer eftersom de ökar risken för att produkter konfiskeras i tullen.

LEVERANS FÖRSENINGAR

Leveransförseningar orsakade av helgdagar eller leveranstjänstleverantören täcks inte av oss. Om vi ​​ger dig ett leveransdatum är det bara en uppskattning. Det finns inget ansvar på vår sida för eventuella förluster eller skador som åsamkats tredje part på grund av förseningen i leveransen av produkterna till dig såvida inte förseningen orsakades av vår slarv.

Den elektroniska fakturan som du kommer att få efter att du har gjort ditt köp kommer att innehålla ditt ordernummer, specificering och specifikationer samt användarnamn och lösenord (som du angav vid köptillfället), vilket gör att du kan spåra statusen för din beställning.

  1. TULLING
   Vi har en nästan perfekt framgångsgrad för att få beställningar tullklarerade: 99,9 % till Sverige, 99,5 % till Kanada och Europa och 97 % till Sydafrika. Enligt vår erfarenhet är det bara 1 % chans att produkter kommer att beslagtas; i så fall kommer vi att ersätta hela förlusten av beställningen.

 1. När varorna har levererats till din angivna leveransadress, och du har skrivit på och accepterat beställningen, blir du ägare till varorna. Från den tidpunkten kommer vi inte längre att vara ansvariga för förlust eller skada på varorna.
 1. LEVERANSADRESS
  Leverans av de beställda produkterna kommer endast att ske till den adress som angavs vid beställningstillfället.
 2. FEL FRAKTINFORMATION
  Om köparen ger felaktig leveransinformation kan beställningen fellevereras eller returneras till avsändaren. Som ett resultat av detta är vi inte ansvariga för eventuella orderförluster, ekonomiska förluster eller annat som kan uppstå i samband med felleveransen. Våra varor kan inte returneras eftersom vi inte tillhandahåller en korrekt returadress på paketet eller dess etiketter.
 3. ÅTERSÄNDNING AV BESTÄLLNINGAR
  Kunder som inte är hemma när försändelsen är tänkt att levereras eller som misslyckas med att hämta lådan från posten i tid, kommer inte att berättiga till att beställningen skickas om. Försändelser skickas endast om de har beslagtagits av tullen eller skadad vid leverans.
 1. Det finns ett tryckt utgångsdatum på utsidan av varje produktförpackning. I de sällsynta fall du får produkter som har gått ut, använd dem inte och informera oss så snart du kan. Bortsett från dina lagstadgade rättigheter avseende kvalitet och lämplighet för ändamålet, ger vi inga utfästelser eller garantier av något slag, vare sig uttryckligen eller underförstått, angående allt vi säljer, om inte annat anges.
 1. För användning av alla produkter som tillhandahålls av denna webbplats frånsäger vi oss allt ansvar. Denna webbplats (liksom alla webbplatser som är kopplade till eller från denna) uppmuntrar eller stöder inte användningen av anabola/androgena steroider eller andra mediciner. steroiderattkopa.com, dess styrelseledamöter och överlåtare är skadeslösa och hålls skadelösa från alla förluster, kända eller okända, förutsedda eller oförutsedda till följd av användningen av detta innehåll och köp av steroider.
 2. Vi förespråkar, uppmuntrar, innehar eller försöker inte skaffa anabola steroider eller andra kontrollerade substanser, och vi kan inte hållas ansvariga för våra besökares eller kunders aktiviteter eller beteenden.
 3. Eftersom beskrivningarna och åsikterna som erbjuds på denna webbplats endast är förslag, är de inte avsedda att vara medicinska råd. Se alltid en legitimerad läkare innan du tar någon av dessa mediciner eftersom felaktig och oövervakad användning kan ha skadliga och långsiktiga negativa effekter på användarna.
 4. Administrering av läkemedel till minderåriga för att förbättra atletisk prestation fördöms starkt.