Buy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideKøbe Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroiderComprar Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesOstaa Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Altamofen-20 (Alpha Pharma)

$25.00

Altamofen-20 (Alpha Pharma)

$25.00

Tillverkare: Alpha Pharma Kategori: Antiöstrogener Ämne: Tamoxifencitrat (Nolvadex) Förpackning: 20mg 50 piller

Altamofen är ett effektivt antiöstrogen läkemedel med egenskapen att öka produktionen av endogent testosteron. Läkemedlet som produceras läkemedelsföretaget Alpha Pharma innehåller den aktiva substansen Tamoxifen Citrate. I idrottsutövning används det effektivt både efter och som en del av steroidkurser, för att förebygga och minimera konsekvenserna. Som avsett är det ett antiöstrogenmedel.

Egenskaper och effekter

Tamoxifen är en selektiv östrogenreceptorblockerare. Åtgärderna är baserade på förmågan att blockera östrogenreceptorer: läkemedlet och några av dess metaboliter tävlar om bindningsställen med östrogena (kvinnliga) hormoner, och på så sätt förhindrar och minimerar deras negativa effekter (inklusive på hypotalamus-hypofys-testikelbågen, som, som ett resultat har en positiv effekt på produktionen av endogent testosteron).

Under användning kan Tamoxifen effektivt förhindra utvecklingen av östrogenberoende biverkningar som gynekomasti, samt återställa kroppens eget testosteron, för vilket det värderas högt av amatörer och idrottsproffs som använder steroidprodukter. Det kan också indirekt inducera fettförbränning och diuretiska processer.

hur man tar Tamoxifen

Den genomsnittliga rekommenderade dosen av Tamoxifen varierar från 10 mg till 40 mg per dag (respektive en halv tablett – 2 tabletter per dag). Efter oral administrering absorberas läkemedlet snabbt: den effektiva koncentrationen uppnås inom 4-7 timmar. Användningen av Tamoxifen för post-cykelterapi (PCT) kan effektivt pågå i flera veckor, i genomsnitt upp till 3 veckor, vilket är tillräckligt för de flesta idrottare att återhämta sig och konsolidera resultaten av kursen.

Tamoxifen i sig är inte ett steroidläkemedel, därför är det säkert att använda efter och under steroidkurser (beroende på uppgifterna). Det visar inte självständigt anabol och androgen aktivitet, men det kan indirekt (genom att öka nivån av testosteron, som har de nödvändiga egenskaperna).

Bieffekter

ta Tamoxifen i bodybuilding åtföljs inte av ökade risker för sina egna biverkningar, men för att undvika potentiella konsekvenser är det nödvändigt att utesluta kontraindikationer för användning: överkänslighet mot ämnet eller komponenterna i kompositionen, graviditetsperioden eller amning hos kvinnor ; med försiktighet – med diabetes mellitus, ögonsjukdomar, njursvikt, leversvikt, trombos, tromboembolisk sjukdom, hyperlipidemi, leukopeni, hyperkalcemi och ett antal andra sjukdomar.

Recensioner

Det är viktigt att notera att Recensioner of Tamoxifen av Alpha Pharma beskriver resultatet av läkemedlets åtgärder är snabbt märkbara, och dess egna biverkningar är praktiskt taget inte speciella för det. I sällsynta fall (oftare vid missbruk) kan Biverkningar från endokrina, matsmältnings-, centrala nervsystemet och andra kroppens system utvecklas.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Altamofen-20 (Alpha Pharma)”