Cypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma till salu - Testosterone Cypionate SteroideCypionate 250 Dragon Pharma til salg - Testosterone Cypionate SteroiderCypionate 250 Dragon Pharma en venta - Testosterone Cypionate esteroidesCypionate 250 Dragon Pharma Myytävänä - Testosterone Cypionate  SteroiditCypionate 250 Dragon Pharma à vendre - Testosterone Cypionate StéroïdesCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate Steroids
Cypionate 250 (Dragon Pharma)

$55.00

Cypionate 250 (Dragon Pharma)

$55.00

Tillverkare: Dragon Pharma
Kategori: Injicerbart
ämne: Testosteron Cypionate
Förpackning: 10ml vialampull (250mg/ml)

Artikelnr: 714 Kategorier: , Tagg:

Cypionat 250 från Dragon Pharma föredrags av idrottare som vill ta på sig storlek, eftersom det är lätt att aromatisera och följaktligen fyller kroppen med vatten. Det säger sig självt att varje vinst är framsteg. I det här fallet fyller testosteron cypionat till salu i starkare, du får mer muskler och fenomenet rollback är mer uttalat, men under lågsäsongen passar Cypionat 250 ganska organiskt in i några svåra sammansatta cykler, vilket är särskilt nödvändigt om idrottaren redan har utvecklat en tolerans mot Testosterone Enanthate.

Cypionat 250 för bodybuilding

Testosteron Cypionate är inte lämpligt för nybörjare, eftersom det är en lång ester, och på en solocykel kan det förekomma sänkningar av högsta koncentrationsnivåer av hormoner i blodet (steroidgropar). I allmänhet rekommenderar vi inte att du börjar din första cykel med farmakologiska långa läkemedel, eftersom de är svårare att administrera, dessutom kommer fördelarna med cykler med långesterade läkemedel att bli mycket större när cykeln är klar med läkemedel med korta estrar , och detta är en komplex cykel som nybörjare helt enkelt inte behöver. Detta betyder dock inte att Cypionat 250 inte kan användas solo, till exempel i styrkelyft kan en sådan cykel vara optimal. När det gäller bodybuilding, att injicera dig själv med en lång ester av testosteron solo är bara en no go, men som en del av en ”blandning” är Testosterone Cypionate mycket, väldigt intressant.

Cykel av Cypionat 250

Rekommenderad cykellängd är 6-15 veckor. Mindre än detta är meningslöst att ta, och längre cykler utförs av proffs som inte behöver råd.

Doserna sträcker sig från 250 till 1000mg per vecka, men effektiva doser börjar på cirka 500mg, mer än 1000mg är meningslöst för enkla idrottare att ta, det är mycket effektivare att inkludera ett tredje läkemedel i cykeln för en synergistisk effekt.

Doseringsfrekvens: teoretiskt sett kan Cypionat 250 injiceras varannan vecka, men i praktiken injiceras det ofta en gång i veckan, men mer regelbundna doser är att rekommendera, så vi rekommenderar att injicera långa estrar 2-3 gånger i veckan, beroende på dosering och antalet andra läkemedel.

Eventuella Biverkningar av Cypionat 250

I regel finns inga betydande Biverkningar vid normal dos, men minimala Biverkningar kan ändå kännas. Detta beror på att det finns en överdriven mängd androgener som kroppen försöker balansera med östrogen (det kvinnliga hormonet), och en stor mängd östrogen kan leda till utvecklingen av kvinnliga sekundära sexuella egenskaper som gynekomasti, vätskeretention och fettansamling. . För att minska all negativitet i konsumtionen rekommenderas det att ta antiöstrogener som Clomid efter kursen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Cypionate 250 (Dragon Pharma)”