Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Testosterone Cypionate - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.
Testocyp (Alpha Pharma)

$59.00

Testocyp (Alpha Pharma)

$59.00

Tillverkare: Alpha Pharma Kategori: Injicerbart ämne: Testosteron cypionate Förpackning: 10 ampuller (250mg/ml)

Artikelnr: 577 Kategorier: , Tagg:

 

Testosteron Cypionate (Testocyp) används av idrottare och kroppsbyggare men det anses vara en mindre vanlig form av testosteron. Dessutom är det en av de mest specifika aktiva substanserna vid behandling av andropaus och andra sjukdomar förknippade med brist på gonadotropiner hos män.

Läkemedlet är extremt effektivt för att bygga muskelmassa och öka styrkan. Denna produkt är allmänt tillgänglig på farmakologimarknaden och priset på Testosteron Cypionate skiljer sig inte från dess analoger. För att förstå hur ett botemedel fungerar måste du ha minimal kunskap om androgener.

Androgener, de så kallade manliga könshormonerna, som skiljer en man från en kvinna. De frigörs av celler och tillhandahåller de flesta fysiologiska processer i kroppen. Könshormonet produceras celler i testiklarna (hos män), en vuxen kan producera från 2,5 till 11 mg per dag, det vill säga i bästa fall kan en person producera upp till 77 mg testosteron per vecka. Testosteron är ansvarigt för tillväxten av kroppshår, för fysisk styrka, muskeltillväxt i det manliga mönstret och andra skillnader som är karakteristiska för en man. Följaktligen, ju mer manligt hormon, desto snabbare och mer manliga egenskaper kommer att bli. En idrottare med genomsnittlig erfarenhet kan injicera upp till 500mg av ämnet per vecka, som du förstår därifrån, och sådana blixtsnabba och fantastiska förändringar inträffar i den fysiska utvecklingen av en idrottare med mycket androgena anabola steroider, såsom Testosterone Cypionate.

Effekt och handling

Testosteron verkar på musklerna, ökar deras volym, ökar kvaliteten och kvantiteten av muskelfibrer. Detta beror på vissa fysiologiska processer. Läkemedlet bekämpar och skyddar aktivt dina surt förvärvade muskler, det undertrycker glukokortikoidhormoner som leder till naturlig muskelatrofi (katabolism).

Genom ta in androgener signalerar hjärnan musklerna att lagra mer kontraktila proteiner (aktin och myosin), medan glukokortikoidhormoner stimulerar hjärnan att göra det motsatta.

Initieringen av erytropoes (förökning av röda blodkroppar i njurarna) främjar ökad syresättning av blodet, vilket leder till ökad muskeluthållighet. Röda blodkroppar kan också hjälpa till med snabb återhämtning från intensiv fysisk aktivitet. Naturligtvis kan en person ta Cypionate öka aggressiviteten avsevärt, men det är inte dåligt om du skickar den till träningen.

Så, Testosteron Cypionate för en kurs kan öka muskelmassan med 12 kg, styrkeindikatorer ökar som regel med 10-15%, en idrottare med testosteron sväller helt enkelt framför våra ögon.

Hur man använder

Testocyp används endast för långvarig användning, Cypionate är en lång eter, och därför fungerar den inte omedelbart, den eteriska oljan, tillsammans med den aktiva substansen, ackumuleras i fettlagret och frigörs gradvis i blodet, vilket bibehåller maximalt plasmanivåer av steroiden i kroppen. Som regel börjar effekten från den andra veckan, men efter slutet av kursen kan Cypionate ge resultat i flera veckor till.

Doser för män överstiger inte 500 mg per vecka, vilket är uppdelat i två lika doser på olika dagar, till exempel på måndag och torsdag, 250 mg vardera. Kursen varar från 5 till 6 veckor.

I kurser för vikt kombineras läkemedlet ofta med Anadrol eller Dianabol. Idrottare i den torra fasen som strävar efter torrare, definierade muskler använder det tillsammans med Trenbolone, Anavar, Winstrol och Masteron.

Bieffekter

I regel finns inga betydande Biverkningar vid normal dos, men minimala Biverkningar kan ändå kännas. Detta beror på att när det finns en överdriven mängd androgener försöker kroppen balansera det med östrogen (det kvinnliga hormonet), och för mycket östrogen kan leda till utvecklingen av kvinnliga sekundära sexuella egenskaper som gynekomasti, vätskeretention och fettansamling. . För att minska all negativitet i intaget, rekommenderas att ta antiöstrogener som Clomid efter kursen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Testocyp (Alpha Pharma)”