Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime till salu - Eminence Labs. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Enaprime til salg - Eminence Labs. Online salg af lovlige steroider.Enaprime en venta - Eminence Labs. Ventas en línea de esteroides legales.Enaprime Myytävänä - Eminence Labs. Laillisten steroidien online-myynti.Enaprime à vendre - Eminence Labs. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.
Enaprime (Eminence Labs)

$48.00

Slut i lager

Enaprime (Eminence Labs)

$48.00

Tillverkare: Eminence Labs Kategori: Injicerbart ämne: Testosteron enanthate Förpackning: 10 ampuller (250mg/ml)

Out of stock

Enaprime (Testosterone Enanthate) är en anabol steroid, som presenteras som en lång ester. Det är mycket populärt inom bodybuilding, tyngdlyftning och styrkelyft, eftersom det tillåter idrottare att snabbt få muskelmassa, avsevärt öka styrkan och uthålligheten. Till en början användes Testosteron Enanthate för medicinska ändamål (för behandling av brist på testosteron). På grund av det faktum att Enanthate-estern hade en stark anabol effekt, blev den intressant för idrottare inom kraftsporter, och så under kurs av tiden blev den enorm popularitet på gym. Bland järnälskare är Testosterone Enanthate så populärt och många idrottare pratar om prestationsegenskaperna hos just denna steroid. Idrottare som har använt Testosterone Enanthate säger att det här läkemedlet gör att du snabbt kan få en rejäl mängd muskelmassa, avsevärt öka din uthållighet och öka din styrka. Också noterat är tillströmningen av energi, livlighet, ökad tonus och snabbare återhämtning efter träning. Testosteron Enanthate påverkar positivt hemopoesen, höjer nivån av röda blodkroppar i blodet och mängden syre som kommer in i kroppen. Det är värt att nämna att Enaprime avsevärt behåller vatten i kroppen. Detta är en av anledningarna till den snabba massökningen. Ofta anses vattenretention av idrottare som en oönskad bieffekt, men det har också en positiv effekt: vatten smörjer dina leder, skyddar dem från tunga belastningar under träning, lindrar smärta i dem och skyddar mellankotskivorna från slitage och skador.

hur man tar Enaprime

Testosteron Enanthate är en långverkande steroid. Efter injektionen absorberas det gradvis och upprätthåller en hög nivå av anabola hormoner i blodet. Den maximala koncentrationen av ämnet faller på de första 2-3 dagarna; varefter den minskar gradvis inom 15 dagar. Det har en tillräckligt stark anabol effekt så det fungerar ofta som grund för kombinerade kurser för massa. Detta läkemedel används av både professionella och erfarna idrottare, såväl som nybörjare.

Doseringen för erfarna idrottare som tidigare har använt anabola steroider kan vara 500-1000mg per vecka, medan doseringen för nybörjare är 250-500mg per vecka. Injektioner utförs 1-2 gånger i veckan, det är önskvärt att injicera på olika punkter varje gång. Injektionen ska vara djup så att nålen ska vara 4-5 cm. Enanthate-oljan är tjock, så experimentera inte och placera den i deltan, eftersom den är fylld av olika inflammationer på injektionsstället. Efter att injektionen har administrerats, lägg dig ner i 3-5 minuter, medan du masserar injektionsstället i en cirkulär rörelse, som om du gnuggar in ”olja” i muskelvävnaden. De första dagarna efter injektioner kan det uppstå en känsla av att det finns en främmande kropp på injektionsstället (eftersom det finns), vilket kan orsaka visst obehag. För att påskynda läkningen av vävnad på injektionsställena och förhindra inflammation, tillverkar idrottare jodnät, och använder även en mängd andra traditionella metoder som främjar läkning på injektionsställena. Glöm inte steriliteten hos injektionen.

PCT efter Testosterone Enanthate

Vanligtvis varar kurs av Enaprime 6–8 veckor. På grund av det faktum att Testosteron Enanthate är starkt aromatiserat bör Proviron eller aromatashämmare (t.ex. Anastrozol) tas under kursen (från 2 veckor fram till slutet av kursen). Om kursen överstiger 8 veckor och dosen är mer än 250 mg per vecka, bör gonadotropin administreras (från 3 veckor till 2 veckor efter kursens slut). Efter 3 veckor efter avslutad kurs är det nödvändigt att genomgå behandling efter kursen med Tamoxifen eller Clomid.

Testosteron Enanthate kurs

Som du redan vet är Enaprime en ”grundläggande” steroid och kan kombineras med nästan alla andra AAS. Exakta doser av läkemedel som används i en kombinerad kurs väljs individuellt baserat på individens egenskaper och det slutliga målet. Men i slutet av kursen är det alltid nödvändigt att genomföra en PCT. Enaprime kan kombineras med Winstrol (Stanozolol), Primobolan, Anadrol, Trenbolone, etc. Under kursen måste du hålla dig till regimen, äta rätt och träna kompetent. Det rekommenderas att inkludera sportnäring i din kost (protein, vitamin-mineralkomplex, aminosyror, BCAA, glutamin, kreatin, etc.).

Testosteron Enanthate biverkningar

Eftersom Enaprime är mycket mottaglig för aromatisering kan idrottare ha en mängd olika biverkningar (akne, gynekomasti, håravfall, etc.). Hittills finns det läkemedel (aromatashämmare, antiöstrogener, gonadotropin), som gör att du kan minimera Biverkningar och göra kursen så effektiv som möjligt. Användningen av Testosterone Enanthate har en uttalad anabol effekt, stimulerar processen för proteinproduktion – skapar en positiv kvävebalans. Dessa är bara två av de många åtgärder som utövas på kroppen av idrottaren från användning av Enaprime.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Enaprime (Eminence Labs)”