Buy Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Promifen Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Promifen (Alpha Pharma)

$35.00

Promifen (Alpha Pharma)

$35.00

Tillverkare: Alpha Pharma Kategori: Antiöstrogener Ämne: Klomifencitrat (Clomid) Förpackning: 50mg (50 piller)

Artikelnr: 570 Kategorier: , Tagg:

Promifen är en av de mest populära sportfarmakologiprodukterna från Alpha Pharma. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen, Clomiphene Citrate (Clomid), används av idrottare för att blockera östrogenreceptorer. Inledningsvis utvecklades läkemedlet för användning i traditionell medicin för behandling av manlig och kvinnlig infertilitet.

Egenskaper

Läkemedlet används av idrottare i rehabiliteringsterapikurser (PCT), särskilt för att starta processerna för naturlig testosteronproduktion. Intag i rätt tid av detta läkemedel kommer att minimera återställningsfenomenet. Klomifencitrat binder också till östrogenreceptorer på cellnivå och binder dem därigenom i blodet.

Regler för användning

Många idrottare väljer att använda Clomid efter en steroidcykel för att snabbt återställa de naturliga processerna för testosteronsyntes. Kurs av administreringen bör startas med en daglig dos som inte överstiger 150 mg. I inget fall bör dosen delas upp i flera doser. Kursens varaktighet är från 3 dagar till 2 veckor. Vid behov kan du förlänga kursen med 7-14 dagar. Under de sista dagarna av kursen kan du minska dosen till 25-50 mg per dag. På grund av det faktum att läkemedlets livslängd är 5 dagar, bibehålls en stabil koncentration av läkemedlet i blodet i 24 timmar.

Tänk på att steroider skiljer sig i halveringstid. När du tar en steroid med lång halveringstid, bör Clomid tas en vecka efter den senaste användningen. Efter ta estrar med kort halveringstid kan du börja ta Clomiphene Citrate tre dagar efter den sista injektionen.

Du bör inte ta läkemedlet med en hög koncentration av androgener, eftersom detta inte kommer att leda till de önskade resultaten. Det rekommenderas att vänta en viss tid och få maximalt resultat från receptionen. Det är bäst att klara nödvändiga tester efter kurs av steroider; detta gör det möjligt för en specialist att mer exakt bestämma datumet för början av rehabiliteringsterapin.

Bieffekter

I grund och botten är uppkomsten av negativa biverkningar från Clomid högst osannolikt eftersom detta läkemedel används för att minimera eller helt bli av med möjliga biverkningar efter en vid genomförandet av steroidläkemedel.

Recensioner

I sin Recensioner rekommenderar idrottare att konsultera en specialist för att välja dosering med hänsyn till individuella egenskaper, erfarenhet av antagning, kursen och andra faktorer. Vi erbjuder kompetenta råd för dig som vill köpa äkta Clomiphene Citrate tillsammans med snabb men noggrann leverans.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Promifen (Alpha Pharma)”