Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcare

Bli av med gynekomasti för gott!

Get Rid of Gynecomastia

Bodybuilding är en enorm bransch, och det verkar som om alla försöker få tag på den perfekta kroppen. Även om det finns många olika vägar för att uppnå detta mål, är en av de mest populära att använda steroider . Medan steroider kan ge fantastiska resultat, kan de också orsaka vissa oönskade biverkningar, såsom gynekomasti. I det här inlägget kommer vi att diskutera hur man blir av med gyno från injicerbara eller orala steroider . Fortsätt läsa för att lära dig mer!

What is Gynecomastia?

Vad är Gynekomasti?

Gynekomasti är förstoring av bröstvävnad hos män. Detta tillstånd kan uppstå av en mängd olika anledningar, och det kan vara tillfälligt eller permanent. Ibland orsakas gynekomasti av hormonella fluktuationer, medan andra gånger kan det utvecklas hos personer som är överviktiga eller har en sköldkörtelsjukdom.

Ofta är dock gynekomasti antingen orsakad eller förvärrad av steroidmissbruk. Steroider kan få män att producera överskott av östrogen i kroppen, vilket gör att deras bröstkörtlar sväller till den grad att de liknar bröst.

Varför utvecklas gynekomasti?

Steroider kan orsaka gynekomasti av olika anledningar. För det första bär steroider en hög mängd östrogen i sig. Detta östrogen omvandlas till testosteron när det kommer in i kroppen, men inte allt omvandlas innan det skickas ut igen. Eftersom östrogen är det kvinnliga hormonet, kan för mycket östrogen hos män få dem att utveckla bröst.

För det andra leder steroidanvändning till för höga prolaktinnivåer i kroppen. Prolaktin är ett protein som är nyckeln till mjölkproduktion och hjälper till att reglera sexuellt beteende och andra funktioner också. Även om detta inte är lika vanligt som förhöjda östrogennivåer, kan för mycket prolaktin få män att utveckla bröst också.

Symtom på gynekomasti

Även om detta tillstånd vanligtvis bara påverkar brösten, kan det också orsaka andra symtom. Dessa biverkningar inkluderar:

 • Rodnad i bröstvårtornas areola.
 • Förstoring av areolas.
 • Krympning av testiklar eller tillväxt av vävnad i din pung.
 • Oönskad hårväxt på bröstet och runt bröstvårtorna.
 • Ömhet eller ömhet i brösten.

How Can You Treat Gyno from Steroids?

 

Hur kan du behandla Gyno från steroider?

Lyckligtvis kan du behandla gynekomasti från steroider med några enkla behandlingar, inklusive kostförändringar och olika kosttillskott. Här är några av de mest effektiva sätten att bli av med manliga bröst:

 

 • Gå ner i vikt

 

Överraskande nog är ett av dina bästa alternativ för att bli av med gyno att gå ner i vikt . Om du är överviktig kan det att ta bort några extra kilon göra att fettavlagringar i bröstområdet minskar, vilket kan bli av med brösten helt och hållet. Inte bara det utan att tappa lite i vikt kommer att minska östrogennivåerna och öka testosteronnivåerna, vilket borde leda till mindre gynekomasti totalt sett. Att förlora bara 10% av din kroppsvikt kan sänka din östrogennivå. Sådana steroidanvändare som kämpar för att gå ner i vikt kan införliva Clenbuterol i sin cykel för extra stöd med fettminskning.

 

 • Ta en paus från steroider

 

Att stoppa användningen av steroider är ett av de snabbaste sätten att bli av med gyno från steroider. Så snart du slutar ta steroidhormoner bör östrogennivåerna sjunka och nivåerna av manliga hormon kommer att återgå till det normala, vilket borde minska eller eliminera bröststorleken. Genom att ge din kropp en paus från externa källor till hormoner, kommer du att tvinga den att producera sitt eget testosteron naturligt igen – vilket förhoppningsvis leder till en minskning av manliga bröst.

 

 • Ät rätt

 

Din kost kan också ha en betydande inverkan på din hälsa och ditt utseende, inklusive hur din bröstkorg ser ut efter att ha använt steroider ett tag. Forskning visar att att äta hälsosam mat kan bidra till att minska östrogenproduktionen och öka testosteronsyntesen. I denna studie utförd på djur fann de att fytoöstrogener (östrogenliknande föreningar i växter) minskade mängden östrogenreceptorer i bröstkörteln vilket minskade bröstcellsproliferation .

Du kan konsumera fytoöstrogener genom sojaprodukter som tofu eller edamame. Bär har också visat sig minska östrogennivåerna och du kan äta mer äpplen, apelsiner, jordgubbar, blåbär och persikor etc. Kryddor som rosmarin och salvia kan också hjälpa eftersom de är fulla av antioxidanter. Så fortsätt och njut av hälsosamma frukter och grönsaker medan du tar en paus från steroider!

 

 • Ta kosttillskott

 

Det finns också många kosttillskott du kan ta för att bekämpa gynekomasti orsakad av steroidanvändning. Vitamin E har i vetenskapliga studier visat sig minska östrogennivåerna och vitamin C kan också hjälpa till med antiöstrogena effekter.

Fiskolja är ett annat naturligt tillskott du bör överväga att ta, speciellt om du konsumerar för mycket soja eller andra livsmedel som kan öka östrogenproduktionen. Omega-3-fettsyrorna som finns i fiskolja minskar effektivt risken för att utveckla blodproppar. Detta minskar inte bara din chans att få stroke, utan det är också bra för att hålla nere östrogennivåerna, vilket i slutändan bör hjälpa dig att bli av med manliga bröst.

Anastrol Magnum Pharmaceuticals by steroiderattkopa.com

Regelbundna steroidanvändare har funnit att en typ av drog som kallas aromatashämmare är effektiv för att förhindra uppkomsten av gyno under steroidanvändning. Dessa läkemedel används vanligtvis för att behandla bröstcancer hos postmenopausala kvinnor genom att sänka deras östrogennivåer. Tillskott av denna typ inkluderar Anastrozol , Letrozol och Exemestane .

En annan liknande kategori av läkemedel är antiöstrogener, som inkluderar kosttillskott som Clomiphene Citrate (Clomid) och Tamoxifen Citrate (Nolvadex). Dessa ämnen blockerar effektivt verkan och produktionen av östrogen för att minska symtomen på gyno hos män.

 

 • Gör övningar som sänker östrogennivåerna

 

Om du vill undvika att använda kosttillskott helt och hållet, kommer att träna oftare än vanligt också att sänka dina östrogennivåer snabbt. Forskning har bekräftat att aeroba övningar förhindrar ökade östrogennivåer som i slutändan kommer att hjälpa dig att bli av med manliga bröst.

Natural Supplements for Treating Gyno

 

Naturliga kosttillskott för behandling av gynos

Förutom att upprätthålla en hälsosam kost och träna oftare, finns det också några andra naturliga kosttillskott du kan ta för att bekämpa gynekomasti. Här är de mest effektiva ingredienserna som bör hjälpa till att bekämpa mans bröst:

 

 • Grönt te extrakt

 

Grönt te är välkänt för sina antioxidantegenskaper, men det innehåller också föreningar som också hjälper till att minska östrogennivåerna. En av dessa föreningar kallas epigallokatechingallat (EGCG) som hämmar produktionen av aromatasenzymer. Detta kan effektivt blockera omvandlingen av testosteron till östrogen, vilket hjälper till att förhindra tillväxten av manliga bröst.

 

 • Zink

 

Zink är ett mineral som är viktigt i alla dieter eftersom det säkerställer optimal hälsa på många sätt. Det har till och med visat sig vara extremt effektivt för att minska östrogennivåerna. En studie fann att när du tar zinktillskott minskade det östrogennivåerna med 40 % efter bara sex veckor! Detta är en du bör överväga att lägga till din dagliga regim.

 

 • Saw Palmetto extrakt

 

Om du någonsin har undrat varför kroppsbyggare ofta använder sågpalmetto för prostataproblem, finns det mycket mer än vad man kan se här! Enligt studier kan sågpalmetto hjälpa till att minska östrogennivåerna samtidigt som det ökar testosteronsyntesen. Detta gör den till en kraftfull allierad i kampen mot gynekomasti och kan hittas i kosttillskottsform i de flesta hälsokostbutiker.

 

 • Indol-3-karbinol

 

Indol-3-karbinol (I3C) är en förening som finns i korsblommiga grönsaker som broccoli, blomkål och kål. Det hjälper till att minska östrogennivåerna genom att omvandla skadliga former av östrogen till mindre potenta metaboliter. Detta är ett utmärkt sätt att hjälpa till att bli av med mans bröst och kan lätt erhållas genom att äta mer korsblommiga grönsaker på en regelbunden basis.

 

 • DÄMPA

 

Diindolylmetan (DIM) är en metabolit av indol-3-karbinol och båda föreningarna bryts ner till liknande aktiva ingredienser efter matsmältning. Denna metabolit är utmärkt för att bli av med mans bröst eftersom den omvandlar östrogenmetaboliter till mindre potenta former. Du kan hitta DIM i tilläggsform, eller helt enkelt äta mer korsblommiga grönsaker regelbundet för att få denna förening naturligt.

Clen-Max by steroiderattkopa.com

Slutsats och sammanfattning:

Som du kan se finns det många sätt att behandla gyno från steroider . Om dina bröst står i vägen för dina träningsmål eller sociala liv, börja agera idag! Det kan ta lite tid för dig att märka resultat beroende på hur länge du har använt exogena hormoner men var säker på att det är möjligt att bli av med gynekomasti orsakad av att använda steroider. Använd en eller flera tekniker som nämns ovan och fortsätt arbeta med det tills ditt bröst ser bättre ut än tidigare.

Om dessa metoder inte fungerar, kan operation vara nödvändig. Detta är vanligtvis en mycket enkel procedur där de tar bort överflödig bröstvävnad och ibland även fett. Det tar inte så lång tid att återhämta sig från operationen heller. Du tittar på ungefär en vecka eller två innan du kan återgå till normala aktiviteter igen. Detta är definitivt ett alternativ för dem som har provat alla andra vägar utan framgång, men jag skulle rekommendera att prova allt annat innan du tar till något så drastiskt.

Tack och lov kan många av de kosttillskott som nämns i den här artikeln enkelt köpas online så att du kan undvika att hamna vid punkten att behöva opereras. Besök gärna vår butik för att hitta effektiva behandlingar för gynekomasti till ett rabatterat pris. Som nämnts tidigt i den här artikeln, om det är en nödsituation, oroa dig inte, vi kan skicka dessa behandlingar dit du än är på nolltid med våra snabba leveranspriser. Vi har också flera alternativ som passar allas behov.

Låt oss veta i kommentarerna nedan om du har lyckats behandla gyno med någon av metoderna som nämns i den här artikeln!

Share this post