Best Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron till salu | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron til salg | Bulking Steroidmejor anabólico Steroid Aquaviron en venta | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron Myytävänä | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron à vendre | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking Steroid
Aquaviron (Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India)

$66.00

Aquaviron (Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India)

$66.00

Tillverkare: Abbott Healthcare Pvt. Ltd, Indien Kategori: Injicerbart ämne: Testosteronsuspension Förpackning: 12 ampuller (25mg/ml)

Aquaviron eller Testosterone Suspension är en injicerbar steroid som innehåller oförestrat testosteron i vattenbas. Testosteronsuspension är ett läkemedel som används vid behandling av manlig hypogonadism orsakad på grund av låga testosteronnivåer. Det är helt enkelt ordinerat till män med kända medicinska tillstånd. Det hjälper till att återställa nivån av testosteron i den manliga kroppen. Bland utmanare har Testosterone Suspension ett rykte om sig att vara en otroligt banbrytande injicerbar, vilket anses allmänt viktigt bland testosteronerna.

Effekter av testosteronsuspension

Denna steroid har en mycket snabb verkan; den har förmågan att höja testosteronnivåerna på bara 2-3 dagar. Därför används Testosteron Suspension vanligtvis av idrottare runt tidpunkten för en tävling för att öka deras aggression (motivation) och öka deras självförtroende för att säkerställa en bättre prestation. Det gör svåra uppgifter mycket lättare att utföra. Testosteron Suspension används inte i en massaökningscykel utan snarare skärande cykler för att få styrka, uthållighet och för att ge musklerna en uttalad hårdhet på kort tid.

Oavsett hur detta läkemedel är effektivt för att bygga muskelmassa är dess Biverkningar dessutom enastående otroliga. Testosteronsuspension omvandlas snabbt till östrogen och har ett rykte om sig att vara det mest obekväma testosteronet att använda när man vill undvika vätskeansamling. Gynekomasti är en större risk med detta läkemedel, så det kan normalt inte användas utan ett antiöstrogen.

Användning av läkemedlet

Testosteronsuspension injiceras i huden eller musklerna under medicinsk övervakning av en läkare. Doserna och hur du tar det beror på vad du är till för. Användare kommer vanligtvis att injicera ”suspension” konsekvent, i doser på 50-100 mg per dag under en varaktighet av 2 veckor. Det kommer att kräva en insulinnål så fin som en 27 gauge. Detta kräver att användaren injicerar i mindre muskler, till exempel delts.

Bieffekter

De mest uppfattade biverkningarna av detta läkemedel inkluderar hudutslag, bröstförstoring, förstoring av rösten och reaktioner på injektionsstället (plåga, svullnad, rodnad). Det kan finnas tekniker för att minska eller hindra dem. Indikationer som andnöd, minskad erektion och lågt spermieantal kan innebära att du bör sluta med detta läkemedel.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aquaviron (Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India)”