Buy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Masteron 100 (Dragon Pharma)

$71.00

Masteron 100 (Dragon Pharma)

$71.00

Tillverkare: Dragon Pharma Kategori: Injicerbart ämne: Drostanolonpropionat (Masteron) Förpackning: 10 ampuller (100mg/ml)

Masteron 100 är produktnamnet för den injicerbara formen av hormonet Drostanolone Propionate som produceras av Dragon Pharma. Masteron används av kroppsbyggare för att uppnå en vacker definition av kroppen utan att ta bort överflödig vätska och en måttlig fettförbränningseffekt.

Egenskaper för Masteron

Inom bodybuilding har Masteron visat sig vara ett utmärkt läkemedel för att öka torr muskelmassa. Resultaten är en måttlig muskelökning utan en signifikant ökning av totalvikten. Masteron föredras av idrottare som förbereder sig för seriösa tävlingar, där du måste visa styrkan och skönheten i kroppen utan att lämna viktkategorin. Andra fördelar med läkemedlet är dess förmåga att effektivt bränna fett, öka tätheten av muskler och den utmärkta formningen av muskler.

Doseringar och administration

Masteron kan tas individuellt eller i kombination med andra läkemedel. Om det tas ensamt ökar dosen något. Den rekommenderade dosen av Masteron för män är 300-500mg var 2-3 dag, men inte mer, eftersom effekten av läkemedlets aktiva substans upphör efter bara 3 dagar. Kvinnor rekommenderas inte att överskrida 25-50 mg per dag, taget en gång var tredje dag, detta beror på den höga sannolikheten för viriliseringssymtom.

Om idrottaren ännu inte har haft erfarenhet av ta Masteron, är det bättre att följa de rekommenderade doserna och inte öka den. Vid genomförandet av Masteron överstiger oftast inte 6-10 veckor, men det kan också öka upp till 12 veckor.

När du tar Masteron kan du inte ta antiöstrogenläkemedel, eftersom den aktiva substansen Drostanolone Propionate inte aromatiserar. Om det finns ett behov av att kombinera Masteron med något läkemedel, kommer Winstrol (Stanozolol) att vara ett utmärkt alternativ, som perfekt tar bort vätska från kroppen. I denna kombination av läkemedel är den rekommenderade dosen av Winstrol initialt 50-100 mg dagligen eller varannan dag, dosen av oral Winstrol ökas från 10 till 30 mg under hela veckan. Masteron kan tas både i form av tabletter och som injektioner, båda dessa former av läkemedlet, genom sin verkan på kroppen, ger bra prestanda i kombination med syntetiska testosteronderivat. Om du behöver bygga högkvalitativa muskler kan Masteron tas i kombination med Boldenone. Den enda förbehållet med att använda en kombination av dessa två läkemedel är ökad aptit. Så om det finns ett behov av att upprätthålla en idrottares viktklass är det bäst att följa en strikt diet.

En bra kombination är Masteron och Primobolan (Methenolone). När det gäller deras effekt på kroppen har dessa läkemedel likheter, men om de tas tillsammans kan du på kort tid känna ett märkbart resultat. Eftersom det rekommenderas att ta Primobolan under lång tid, tas kombinationen Masteron och Primobolan i 12 veckor.

Bieffekter

En annan fördel med steroiden är frånvaron av östrogena biverkningar i samband med aromatiseringen av hormonet. Masteron för män utan recept orsakar traditionella maskulina biverkningar: skallighet på grund av hämning av hårsäckstillväxt; akne hos personer med fet hud och aggressivt beteende.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Masteron 100 (Dragon Pharma)”