N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.N-Lone-100 (Maxtreme) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.
N-Lone-100 (Maxtreme)

$51.00

N-Lone-100 (Maxtreme)

$51.00

Tillverkare: Maxtreme Kategori: Injicerbart ämne: Nandrolon fenylpropionat (NPP) Förpackning: 10 ampuller (100mg/ml)

N-LONE-100 är den konstgjorda formen av hormonet Nandrolone Decanoate som finns tillgänglig i injicerbar form. Den är tillverkad av Maxtremepharma.

N-LONE-100 används för att behandla patienter som lider av anemi, njursvikt och för att hantera anemi som uppstår på grund av njurproblem. Det används också för att behandla andra problem. Det ökar tillväxten av vissa vävnader och har visat sig öka antalet röda blodkroppar i kroppen och göra blodet mycket syresatt.

I N-LONE-100 finns en dekanoatester fäst som säkert frisätter nandrolonhormonet i kroppen när det väl kommer in i kroppen genom injektion. ta två injektioner på en vecka är ganska rikligt för att upprätthålla substansens nivå i blodomloppet. Om du regelbundet måste genomgå ett test bör du inte konsumera N-LONE-100. Individer som letar efter steroiden med kortast halveringstid och de som lämnar kroppen mycket snabbt då de bör prova Deca 250. Du bör aldrig ta högre dos av N-LONE-100 för potentiella negativa effekter. rapporter har föreslagit att N-LONE-100 är enormt effektiv och effektiv i både skärnings- och bulkcykel. Kombination av N-LONE-100 med testosteron är bäst för bulkcykel och stapling med Deca eller winstrol är idealisk för skärcykel.

Om du upplever känslighet med steroider kan du ta Dostinex eller Cabaser för att undvika dessa problem.

Bieffekter

På grund av substansens förmåga att aromatisera till östrogen, så bör du inte ta den ensam, annars skulle östrogena biverkningar som gynekomasti och vätskeretention upplevas av dig. Antiöstrogener som Letrozol eller Clomid kan göra det nödvändiga arbetet. Det finns några andra androgena Biverkningar som också förknippas med högre dos är fet hud, akne på flera kroppsdelar och aggressivt beteende. Det avslutar också den naturliga testosteronproduktionen så eftercykelterapi behövs.

Dos

Den rekommenderade och säkra dosen av N-LONE-100 för män är 350 mg till 550 mg per vecka och cykelns längd måste vara mellan 8 och 12 veckor. Den rekommenderade dosen för kvinnor är 50 till 100 mg per vecka.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “N-Lone-100 (Maxtreme)”