Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) till salu - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Tamoxiver (Vermodje) til salg - Alpha Pharma Steroider. Online salg af lovlige steroider.Tamoxiver (Vermodje) en venta - Alpha Pharma esteroides. Ventas en línea de esteroides legales.Tamoxiver (Vermodje) Myytävänä - Alpha Pharma  Steroidit. Laillisten steroidien online-myynti.Tamoxiver (Vermodje) à vendre - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.
Tamoxiver (Vermodje)

$19.00

Slut i lager

Tamoxiver (Vermodje)

$19.00

Tillverkare: Vermodje Kategori: Antiöstrogener Ämne: Tamoxifencitrat (Nolvadex) Förpackning: 20mg 25 piller

Out of stock

Artikelnr: 923 Kategorier: , Tagg:

Tamoxiver (Tamoxifen) används av idrottare för att bekämpa höga nivåer av östradiol när de använder AAS. Lär dig mer om egenskaperna hos drogen och hur man använder den.

Mekanismen för Tamoxivers aktivitet är hämningen av östrogenreceptorer. Tidigare var forskare övertygade om att Tamoxifen inte hade antiöstrogena egenskaper, men denna teori motbevisades i forskningscykeln. På grund av detta används läkemedlet i stor utsträckning av idrottare. Dessutom bestäms preparatets popularitet till stor del av det låga priset på Tamoxiver. I vår butik kan du alltid köpa Tamoxiver till ett överkomligt pris.

Många anabola har förmågan att interagera med ett specifikt enzym som kallas aromatas. Under dess inflytande förvandlas testosteron till östradiol, vilket leder till en ökning av koncentrationen av det senare. Detta är anledningen till manifestationen av ett tillräckligt stort antal biverkningar. Det är för att bekämpa dem som Tamoxiver används.

Tamoxiver (Vermodje) Effekter

Det bör sägas direkt att Tamoxifen inte kan stoppa omvandlingen av testosteron till kvinnliga hormoner. Dess åtgärder syftar till att blockera motsvarande receptorer. Av denna anledning förhindrar inte Tamoxifen aktiviteten av östradiol, utan saktar ner den. Observera läkemedlets huvudsakliga egenskaper:

  • Ökar de fysiska parametrarna för idrottare.
  • Ger dina muskler ytterligare definition, samtidigt som de ökar dess hårdhet.
  • Kraftfull antiöstrogen effekt på kroppen.
  • Den har fettförbrännande egenskaper.
  • Ökar effektiviteten i levern.

Applicering av Tamoxiver

Oftast används Tamoxifen under rehabiliteringsterapi. För att öka effektiviteten av PCT, rekommenderas det att använda preparat från gruppen aromatashämmare tillsammans med Tamoxifen. De flesta idrottare föredrar att använda Proviron.

Om du använder tamoxifen i kombination med Proviron under rehabiliteringsterapi, bör du börja använda det under den sista veckan av din AAS-cykel och fortsätta att göra detta i ytterligare 14 dagar. Doseringen av läkemedlet är från 10 till 20 milligram daglig användning.

Om Tamoxiver kommer att användas som det enda läkemedlet, börja med det 14 dagar efter annulleringen av AAS. Varaktigheten av Tamoxifen-cykeln i detta fall kommer att vara från 14 till 21 dagar.

Tamoxiver (Vermodje) Recensioner

Om du noggrant läser Tamoxiver Recensioner kommer du att se att läkemedlet är ett kraftfullt medel för att bekämpa östrogen. Idrottare rapporterar också frånvaron av Biverkningar när de använder detta läkemedel. Även om instruktionen innehåller en ganska stor lista över negativa fenomen som kan uppstå. Baserat på praktisk erfarenhet kan man med säkerhet säga att alla Biverkningar endast kan förknippas med felaktig användning av Tamoxifen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tamoxiver (Vermodje)”