Andriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun pharmazeutika - Alpha Pharma Steroide ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroider ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma esteroides ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma SteroidikauppaAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Stéroïdes ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids Shop
Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

$54.00

Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

$54.00

Tillverkare: Sun Pharmaceuticals Kategori: Oralt Ämne: Testosteronundekanoat Förpackning: 40mg (60 piller)

Artikelnr: 638 Kategorier: , Tagg:

Andriol Testocaps är en av få nya steroider som har dykt upp de senaste åren. Till skillnad från de flesta anabola steroider, som kom in på marknaden redan på 1950- och 1960-talen (och delvis redan försvunnit), har Andriol endast funnits sedan början av 80-talet. Denna omständighet är förmodligen en förklaring till varför Andriol tar en speciell plats bland steroider. Detta är en revolutionerande steroid eftersom det tillsammans med ”metyltestosteron” är det enda orala läkemedlet testosteron.

Effekterna av Andriol Testocaps

Det beror på hur de används och andra komponenter, ofta i kombination med olika former av testosteron för att påskynda fördelarna.

Testosteron är testosteron, oavsett vilken form det tar. Studier har bekräftat effektiviteten av Andriol för dess förmåga att:

  • Främja benstyrkan
  • För att främja utvecklingen av muskelmassa
  • Öka produktionen av röda blodkroppar (erytropoes)
  • Ökad uthållighet och uthållighet

Som redan nämnts kommer testosteron i olika former. Kroppsbyggare föredrar injektioner av anabola androgena steroider framför oral form, eftersom det ger snabbare och ofta mer kraftfulla fördelar.

När du ska ta Andriol Testocaps

För att underlätta absorptionen rekommenderas Andriol till salu att tas med mat. Användningen av Andriol Testocaps är ofta uppdelad i två separata doser; En på morgonen och en på kvällen (med måltider).

Under absorptionsprocessen omvandlas en del av testosteronundekanoat till dihydrotestosteron. Detta inträffar innan det absorberas i blodplasman. Denna process tillåter absorption av dihydrotestosteron och testosteron androgener för användning av kroppen.

Försiktighetsåtgärder för användning

Andriol Testocaps kan störa ett antal funktioner i kroppens system, inklusive det endokrina systemet, ämnesomsättningen, matsmältningssystemet och muskuloskeletala systemet.

Individer som har diagnostiserats med någon typ av cancer eller njurproblem bör undvika att använda Andriol om de inte godkänts av en läkare. Detsamma gäller för personer som diagnostiserats med någon form av diabetes mellitus. Potentialen hos Andriol och andra anabola androgena steroider kan också förvärra huvudvärk, så personer med en historia av migrän bör vara försiktiga.

Sist men inte minst bör individuell behandling eller psykologiska problem undvika anabola androgena steroider som Andriol becaanvändning av deras potential för beteendeförändringar.

Recensioner om Andriol till salu

Om man tittar på Recensioner om Andriol inom bodybuilding kan man se att det används främst av de som precis börjat använda steroiddroger. Det finns en allmän uppfattning att det är säkrare än injicerbara läkemedel. Men förresten, det motbevisas av experter inom detta ämne, och de indikerar ständigt att en dos på 240 mg Andriol dagligen är hög och inte kan passera genom kroppen utan biverkningar.

Vanligtvis används Andriol under perioden med massökning, att döma av Recensioner om användningen i bodybuilding, mycket vatten hålls kvar från det. Resten av Recensioner är i verkan av drogerna – någon kan få muskler bra, andra ser inte resultatet alls, andra jämför det med de klassiska ”cyklerna”, och långt ifrån till förmån för Andriol.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)”