Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Trenbolone-75 (BM pharmazeutika) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.
Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals)

$49.00

Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals)

$49.00

Tillverkare: BM Pharmaceuticals Kategori: Injicerbart ämne: Trenbolonacetat Förpackning: 10 ampuller (75mg/ml)

Trenbolone-75 (trenbolonacetat) i sin struktur är en kort ester av trenbolon. Det används inom idrottsmedicin som ett medel för kvalitativ tillväxt av muskler och förbättring av styrka och uthållighetsprestanda. Denna steroid kännetecknas av en kort verkanstid (från 1 till 3 dagar), och av denna anledning injiceras den varannan dag eller varje dag.

Vad är trenbolonacetat?

Trenbolonacetat är en ganska stark steroid, som har både androgen och anabol effekt. Den har en kort halveringstid och tilldelas inom idrottsmedicin med en mångfald av en gång om dagen eller varannan dag. Trenbolonacetat är vanligt inom sport i allmänhet och inom bodybuilding i synnerhet. Detta ämne rekommenderas för användning av erfarna manliga idrottare. Kvinnor är det bättre att inte använda det eftersom den uttalade androgena effekten.

Användbara effekter och Biverkningar av användningen av Trenbolone Acetate

Denna steroid är en förändring i strukturen av Nandrolon, ett populärt steroidläkemedel bland idrottare. Acetat läggs till trenbolon. Tidigare användes trenbolon för djurhälsa – det ökade muskelstorleken och stimulerade aptiten hos olika husdjur. Därefter användes dessa fysiska förändringar inom sport för att lösa ett antal problem.

De positiva effekterna av trenbolonacetat inkluderar följande:

  • Aktiv tillväxt av muskulaturen
  • Förbättrad styrka och uthållighet
  • Stimulering av fettförbränningsprocesser
  • Minska koncentrationen av kortisol
  • Stimulering av libido under kurs av ansökan

Förutom dessa fördelaktiga åtgärder, som bestämmer syftet med användningen av Trenbolone Acetate, har detta ämne vissa biverkningar. Bland de oönskade reaktionerna är:

  • För hög fetthalt i huden
  • Utseendet av akne
  • Håravfall

Dessa vanliga biverkningar förklaras av den androgena effekten av trenbolon. Det är också möjligt att utveckla gynekomasti på grund av ämnets gestagenaktivitet. Dessutom minskar intensiteten av bildandet av testosteron i kroppen, försämring av sömn observeras och blodtrycket ökar. Intressant nog orsakar trenbolonacetat inte oönskade reaktioner relaterade till aromatisering, eftersom detta ämne inte är föremål för en sådan process på grund av närvaron av en estergrupp. Eftersom effekten av trenbolonacetat är så kraftfull måste den användas medvetet och i samråd med idrottaren. Om biverkningar uppstår ska du minska dosen eller öka läkemedlet helt. Om idrottaren är känslig för gestagen, androgener och andra biverkningar bör steroidfrekvensen användas så noggrant som möjligt.

Specialister rekommenderar inte användningen av detta läkemedel till kvinnor. Detta beror på läkemedlets höga androgena aktivitet. Det kan leda till virilisering – manifestationen av maskulina tecken i den kvinnliga kroppen. I det här fallet, utseendet av akne, hårstrån på den manliga typen, skallighet, kränkning av ägglossningsprocessen. Biverkningar är mycket allvarliga; därför är det bättre för kvinnor att undvika att använda detta läkemedel.

kurs av applicering av steroidläkemedlet trenbolonacetat

För att förbättra sportprestanda används detta läkemedel ofta av erfarna manliga idrottare. Huvudsyftet med kursapplikationen är en kvalitativ ökning av muskulaturens volym, tillväxten av styrkeindikatorer. Ofta används steroiden för torkning. Det slutliga målet bestäms av de prioriteringar som idrottaren sätter upp för sig själv.

Kurstillämpning av trenbolonacetat innehåller en dos på 50 till 100 mg av läkemedlet varannan dag. En sådan mottagning är bekväm eftersom den korta aktivitetsperioden för denna steroid är upp till 3 dagar. Om doser som är högre än de som rekommenderas av specialister används ökar risken avsevärt för oönskade reaktioner. Långtidsbehandlingar av läkemedlet (över en månad) skapar förutsättningar för ytterligare intag av Dostinex och Proviron, och i vissa situationer gonadotropin.

PCT och kombinationer med trenbolonacetat

Vid behandling efter cykeln ordineras Tamoxifen. Det är också viktigt att trenbolonacetat administreras i kombination med andra steroidpreparat. En specialist bör välja en framgångsrik kombination av läkemedel baserat på de individuella egenskaperna hos idrottarens kropp och målen för utnämningen av steroider. En ganska bra kombination är kombinationen av testosteronpropionat, drostanolon och trenbolonacetat. Användningen av dessa läkemedel i en cykel främjar kvalitativ tillväxt av muskulaturen och förbättring av styrka. För torkning väljer idrottare att kombinera trenbolonacetat med Stanozolol. Det finns många effektiva varianter, men det bästa i varje fall kan endast väljas av en specialist. Om du behöver någon hjälp alls, hjälper våra specialister här på steroiderattkopa.com gärna.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals)”