Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcare

Idrottare och steroidanvändning

Athletes and Steroid Use

Användning av prestationshöjande substanser har varit ett hett ämne inom sport i flera år. Med den ökade medvetenheten om anabola steroider och andra droger som kan ha förmåga att hjälpa idrottare att vinna, letar många idrottare nu efter sätt att få en fördel över sina konkurrenter. Steroider är ett utmärkt sätt att få ett försprång på dina motståndare, men de kan också orsaka allvarliga hälsoproblem om du inte är försiktig. Denna artikel kommer att diskutera fördelarna och riskerna med steroider, historien bakom idrottare och kroppsbyggare som är kända för att ha använt steroider under sin livstid, vilka orala eller injicerbara steroider de använde och om dessa steroider fortfarande är tillgängliga än i dag.

Performance Enhancing Drugs

Prestationshöjande droger

Många tror att det bästa de kan göra som idrottare är att ta prestationshöjande droger. Dessa människor utsätter sig till och med för risker för negativa effekter och eventuella juridiska problem. Dessa läkemedel används ofta för att behandla smärta eller depression, men vissa idrottare använder dem bestämt för att slå systemet.

Prestationshöjande läkemedel (PED) används av idrottare som vill förbättra sin fysiska prestation, men att använda dem medför både hälso- och ryktesrisker. Deras beslut om huruvida de ska använda PED för att förbättra prestandan kommer att bero på deras bedömning av om fördelarna är värda dessa risker.

Typer av PED

I kampen om uthållighetssporter är den mest effektiva PED en som ökar tillgången på syre till de arbetande musklerna. Det görs genom att öka syrehalten i blodet, förbättra hjärtminutvolymen eller förbättra perifer syreextraktion. Bloddopning (som vanligtvis består av en blodtransfusion en tid tidigare) har använts i decennier och är extremt svår att upptäcka.

 

Nedan är några av de PED:er som ofta används av uthållighetsidrottare:

Erytropoietin (EPO)

Erytropoietin (EPO) , ett hormon som produceras naturligt av njurarna, stimulerar produktionen av röda blodkroppar. Det används av idrottare för att öka uthålligheten och förbättra atletisk prestation.

Användningen av hormonet har terapeutiska fördelar för idrottare med njursjukdom. Det har också en betydande positiv inverkan på atletisk prestation. Att missbruka drogen innebär dock allvarliga risker. En nyligen genomförd studie visade att användning av erytropoietin (EPO), ett läkemedel som används av idrottare och kroppsbyggare för att öka antalet röda blodkroppar, kan leda till flera sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar, stroke och cerebral eller lungemboli. Olämplig användning av rekombinant humant erytropoietin (epoetin) kan också leda till autoimmuna sjukdomar med allvarliga hälsokonsekvenser.

Steroids Component (EPO)

Anabola medel

Anabola-androgena steroider (AAS) är en av de äldsta och mest populära klasserna av läkemedel som används av idrottare för att förbättra prestanda. Deras effekter har studerats grundligt, och i kombination med träning är dessa läkemedel kända för att öka muskelmassan och minska kroppsfettet.

Det är en vanlig missuppfattning att AAS endast används av styrkeidrottare, men faktum är att de också används av uthållighetsidrottare eftersom deras förmåga att hjälpa till med muskelåterhämtning.

I allt högre grad har farhågor väckts angående potentialen för långsiktiga hälsokonsekvenser av felaktig användning av anabola steroider. Förutom allvarliga korttidsbiverkningar kan långtidseffekter av oral användning av anabola steroider innefatta många allvarliga hälsokomplikationer. Långtidsbiverkningar hos män kan innefatta hjärt-kärlsjukdom, diabetes, benskörhet, leversjukdom och njursjukdom. De långvariga biverkningarna hos kvinnor inkluderar bröstcancer och andra allvarliga hälsokomplikationer.

Metaboliska modulatorer

Metaboliska modulatorer är föreningar som påverkar hur våra kroppar använder eller lagrar energi. Dessa kan vara naturliga ämnen som finns i livsmedel, örter och kosttillskott, såväl som läkemedel, hormoner och andra konstgjorda kemikalier.

Athletes Who Have Used Performance Enhancing Drugs

 

Idrottare som har använt prestationshöjande droger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger har varit affischpojken för bodybuilding sedan slutet av 1980-talet, när han först bröt in i sporten med sin filmstjärnes kroppsbyggnad. Han blev ett känt namn när han började skådespela och fortsatte sedan med att vinna Mr. Olympia bodybuilding-titeln 1993.

Hans användning av steroider, och hans efterföljande erkännande att han var en användare, har gjort honom till en ikon för antisteroidrörelsen. Han var den första kändisen som kom ut offentligt om sin användning av steroider. Han erkände senare att han använt dem i mer än ett decennium. Enligt källor inkluderade steroiderna som Arnie använde Dianabol (Methandienone), Primobolan (Methenolone), Testosteron, Deca (Nandrolone Decanoate), Winstrol (Stanozolol) och Anavar (Oxandrolone).

Manufacturer: Eminence Labs Category: Oral Substance: Oxandrolone (Anavar) Package: 10mg (50 pills)

 

Lance Armstrong

2009 erkände Lance Armstrong att han hade använt prestationshöjande droger i flera år. Armstrong fråntogs sina sju Tour de France-titlar och han förbjöds att cykla på livstid.

Armstrongs erkännande att använda läkemedel som EPO, humant tillväxthormon (HGH), testosteron och diuretika har lett till krav på ett fullständigt förbud mot dopning.

Marion Jones

Marion Jones var en professionell banidrottare som satte många världsrekord på sin tid. Hon ansågs vara en av de bästa kvinnliga idrottarna i världen under 1990-talet. Men nu är hon känd som en av de mest kända idrottarna i historien eftersom hon vänder sig till PED. Jones greps 2003 efter att ha hittats med stora mängder av steroiden Stanozolol på sitt hotellrum.

Hon åtalades senare för innehav med avsikt att distribuera steroider och erkände senare skyldig till mindre anklagelser. Jones stängdes av från friidrott i fyra år. Hon har sedan dess bett om ursäkt för att hon använt steroider.

Jose Canseco

Canseco har varit den mest kontroversiella idrottaren de senaste åren, särskilt efter att hans talande bok om steroider, Juiced: Wild Times, Rampant ’Roids, Smash Hits & How Baseball Got Big, kom ut 2003. Boken beskrev i detalj hur han hade använt steroider och andra prestationshöjande droger under hela hans basebollkarriär.

Canseco stängdes av Major League Baseball i 65 matcher för att ha brutit mot dess narkotikapolicy. Canseco erkände att han använde steroider och sa att han hade använt dem för att förbättra sin prestation som slagman. Canseco släpptes från fängelset 2015 efter att ha avtjänat mer än ett år av ett federalt straff för skatteflykt och ljugit för kongressen.

Steroiden han använde då var Androstenedione, ett androgen steroidhormon som omvandlas till testosteron.

Alex Rodriguez

Alex Rodriguez var en av de mest framgångsrika spelarna i Major League Baseball. Han utsågs till den mest värdefulla spelaren 2003, 2004 och 2005. Men han är nu känd som ett av de största namnen inom baseboll för att vara kopplad till steroidanvändning.

Han stängdes av från baseboll för säsongen 2014 efter att ha kopplats till Biogenesis-skandalen. A-Rod erkände att han använde prestationshöjande droger, men han hävdade att han inte kände till källan till drogerna han använde.

Källor säger att spår av Primobolan och en hög mängd testosteron hittades i hans blodprov.

Alphabol by steroiderattkopa.com

Sammanfattning

Historien om användning av steroider inom sport är lång och komplex. Steroider har använts för att bygga muskler, förbättra uthålligheten, öka styrkan, förbättra återhämtningen och förbättra sexuell prestation.

De har använts av både män och kvinnor, av både professionella idrottare och amatörer. Medan användningen av anabola steroider har varit förbjuden i de flesta organiserade sporter sedan början av 1990-talet, gör vissa sportligor inte tillräckligt för att motverka användningen av dem.

Steroider har också använts i icke-idrottsaktiviteter, inklusive bodybuilding, såväl som i medicinsk forskning. Sedan användningen av dessa läkemedel blir så omfattande, utvecklas och säljs ständigt nya steroider på den moderna läkemedelsmarknaden. Av de vi har nämnt ovan är de steroider som fortfarande används idag Dianabol, Primobolan, Testosteron, Deca, Winstrol och Anavar. Men i takt med att försäljningen av dessa steroider ökar, ökar informationen om säker steroidproduktion och användning och ämnen som detta har utvecklats.

Om du letar efter att köpa genuint säkra och testade steroider online i Sverige som endast kommer från pålitliga och verifierade läkemedelstillverkare eller om du helt enkelt är intresserad av vilka typer av steroider som tillverkas på den moderna marknaden nuförtiden, ta då en titt på vår Onlinebutik . Där kan du hitta steroider av högsta kvalitet och all information du behöver för att använda dem säkert.

Share this post
  ,