Buy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBesorgen Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot till salu OnlineKøbe Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot til salg OnlineComprar Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot en venta OnlineOstaa Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot Myytävänä OnlineAcheter Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot à vendre Onlinekoop Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBuy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Onlinecomprare Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBuy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Online
Alphabolin (Alpha Pharma)

$62.00

Alphabolin (Alpha Pharma)

$62.00

Tillverkare: Alpha Pharma
Kategori: Injicerbart
ämne: Methenolone enanthate (Primobolan depå)
Förpackning: 5 ampuller (100mg/ml)

Alphabolin från Alpha Pharma är ett effektivt steroidinjicerande läkemedel som används i bodybuilding för att skära cykler, vilket är huvudsyftet med denna steroid. I hjärtat av läkemedlet Alphabolin är den aktiva ingrediensen Methenolone Enanthate. Denna aktiva substans är ett derivat av dihydrotestosteron, den mest kraftfulla endogena androgenen, som finns i den manliga kroppen. Sådana kemiska egenskaper hos Methenolone Enanthate gör det möjligt att utesluta dess omvandling till östrogen. Därför är det lämpligt att köpa antiöstrogener, som du också kan hitta tillverkade av alpha pharma, av den anledningen att när du använder detta läkemedel kommer du inte att stöta på gynekomasti eller vätskeretention och ökat tryck. I bodybuilding-gemenskapen föredrar många erfarna idrottare att köpa Alphabolin från Alpha Pharma för användning direkt på torkcykler, när de står inför uppgiften att inte öka muskelmassan utan bibehålla den maximala andelen torra muskler i processen att bilda muskeldefinition . Betydligt mindre frekvent på marknaden kan vara en injicerbar form av Acetat med en kort ”halveringstid”, men Methenolone i injektioner kallas oftare för förlängda steroider. Priset för Alphabolin från Alpha Pharma och andra injicerbara former av läkemedlet är ofta lägre än kostnaden för metenolontabletter.

Effekter på grund av användningen av Alphabolin

  • Den bästa effekten av Alphabolin Alpha Pharma manifesteras i arbetet med definitionen av musklerna (det hjälper till att skydda de torra musklerna från katabolism tillsammans med den uttalade fettförbränningseffekten).
  • Ej uttryckta androgena egenskaper (44% från testosteron) gör att appliceringen av steroiden tolereras väl av kvinnor för sportändamål, utan rädsla för androgena biverkningar.
  • Frånvaro av omvandling till östrogen, obetydlig depression av kroppens eget testosteron, och även frånvaro av giftig påverkan på levern, gör att denna steroid kan rankas som ett av de säkraste medlen för sportfarmakologi.
  • Är en kraftfull anti-katabolisk, och främjar också tillväxten av styrka och accelerationen av ämnesomsättningen.

Grunderna för användning inom sport

Läkemedlet Alphabolin injiceras i kroppen genom injektioner, som görs en gång i veckan vid ca 400mg, vilket beror på att läkemedlet Alphabolin är en steroid av förlängd karaktär med en halveringstid på 7 dagar. Själva cykeln varar inte mer än två månader (8 veckor), vilket ofta är tillräckligt för att läkemedlet ska visa sitt värde. Efter 3 veckor efter att ha genomfört kursen kommer det att vara nödvändigt att utföra post-cykelterapi, som utförs på grundval av allmänna principer och regler för PCT.

Läkemedlet Alphabolin med rimlig användning leder sällan till utvecklingen av några biverkningar.

Kombinationer med andra steroider

För att uppnå en mer uttalad prestation är det möjligt att kombinera Alphabolin med andra anabola läkemedel. Så för att bygga kvalitetsmuskler är det optimalt att kombinera Alphabolin med Deca, Sustanon, Metan och Testosteron, och för att förbättra definitionen av muskler bör det köras i en cykel med Winstrol (Stanozolol).

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Alphabolin (Alpha Pharma)”