Testosterone Mix (Eminence Labs) - Buy Sustanon 250 Online in USATestosterone Mix (Eminence Labs) - Besorgen Sustanon 250 Online in DeutschlandTestosterone Mix (Eminence Labs) - Købe Sustanon 250 Online in DanmarkTestosterone Mix (Eminence Labs) - Comprar Sustanon 250 Online en EspañaTestosterone Mix (Eminence Labs) - Ostaa Sustanon 250 Online in SuomiTestosterone Mix (Eminence Labs) - Acheter Sustanon 250 En ligne en FranceTestosterone Mix (Eminence Labs) - koop Sustanon 250 Online in USATestosterone Mix (Eminence Labs) - Buy Sustanon 250 Online in NorgeTestosterone Mix (Eminence Labs) - comprare Sustanon 250 Online in ItaliaTestosterone Mix (Eminence Labs) - Buy Sustanon 250 Online in Portugal
TestoMix (Eminence Labs)

$47.00

Slut i lager

TestoMix (Eminence Labs)

$47.00

Tillverkare: Eminence Labs Kategori: Injicerbart ämne: Sustanon 250 (Testosteronmix) Förpackning: 10 ampuller (250mg/ml)

Out of stock

Testosterone Mix (TestoMix) är en optimalt utvald blandning av flera olika testosteronestrar. Det utvecklades först för speciell hormonell ersättningsterapi, administrerad med en liten utsöndring av testosteron i den manliga kroppen. Nu är nästan alla testosteronblandningar likställda med Sustanon. Toppen av popularitet, när varje idrottare ville köpa Sustanon 250, var på 80-90-talet, på grund av dess viktigaste fördel – användarvänligheten. Läkemedlet Testomix innehåller som regel 4 former av testosteron. Vanligtvis innehåller blandningen: isokaproat, propionat, fenylpropionat och dekanoat. Dessutom används ofta jordnötsolja som lösningsmedel i blandningen. Och som konserveringsmedel används oftast bensylalkohol. Olika former av testosteron absorberas i blodet i olika takt, så det blev verkligen möjligt att upprätthålla en konsekvent utmärkt nivå av anabol aktivitet i idrottarens blod under hela månaden. Dessutom finns det inget behov av att utföra täta injektioner. Vissa människor tror att TestoMix är ett kombinerat kurs av-läkemedel som finns i samma flaska, men trots allt förvandlar varje komponent det som finns inom oss uteslutande till testosteron.

Positiva egenskaper hos TestoMix

Sustanon verkar absolut likt någon form av testosteron. Därför är dess huvudsakliga effekter och positiva egenskaper följande:

  • Tillväxt av muskelmassa (en ökning med upp till 6 kg per månad);
  • Ökad libido;
  • Ökad anti-katabolisk effekt;
  • Ökad aptit;
  • En märkbar ökning av hematopoiesen när antalet erytrocyter ökar, detta ger den bästa transporten av O2, vilket ökar
  • uthålligheten;
  • Läkemedlet detekteras i kroppen i upp till 3 månader.

Metoder för applicering och dosering

Intramuskulära injektioner injiceras en gång i veckan och den optimala dosen för dessa injektioner är 250-500 mg. Det rekommenderas att injicera det i skinkorna för bästa absorption. En Sustanon 250-cykel rekommenderas att endast användas av män och den bör användas specifikt för en uppsättning ”torr” massa, om det inte finns någon kontraindikation för användningen av sådana anabola steroider.

Den genomsnittliga kursen av Sustanon varar högst 10 veckor. Om TestoMix är längre, bör gonadotropin administreras. Från och med den andra veckan av cykeln rekommenderas Sustanon att tas med ytterligare aromatashämmare. Ett utmärkt alternativ kommer att vara Anastrozol i en dos på 0,5 mg, men endast under kontroll av tester för kvinnliga hormoner – östrogener, det bör göras varannan dag. Intaget av aromatashämmare bör avbrytas ett par veckor efter den sista injektionen av TestoMix. För maximal effekt är det bättre att ta ett komplex av rationell sportnäring och följa den etablerade kosten för snabb rekrytering av muskelmassa.

TestoMix Recensioner

I princip är Sustanon 250mg Recensioner uppmuntrande. Testomix eller Sustanon kan säkert kombineras med nandrolon för att få en bättre massa, och för ”torkning” – med Winstrol. Om du bestämmer dig för att köpa Sustanon, kommer du inte bara att få tillräckligt med muskelmassa, utan också öka din fysiska prestation. Läkemedlet har också sagts ha en positiv effekt på lederna på grund av överskott av vatten i kroppen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “TestoMix (Eminence Labs)”