Buy Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Naposim 5 Vermodje Online - Alpha Pharma Steroids
Naposim 5 (Vermodje)

$18.00

Slut i lager

Naposim 5 (Vermodje)

$18.00

Tillverkare: Vermodje Kategori: Oralt Ämne: Methandienone oral (Dianabol) Förpackning: 5mg (100 piller)

Out of stock

Artikelnr: 929 Kategorier: , Tagg:

Naposim är en titan på den moderna steroidmarknaden. Namnet syftar på den välkända Methandienone (Dianabol). En kurs av Dianabol är en traditionell introduktion till farmakologi. Läkemedlet används aktivt i många sporter, särskilt inom amatörkroppsbyggnad. Dianabol har en lång rad positiva effekter, inklusive den snabba ökningen av muskelmassa.

Egenskaper och effekter

Resultaten av detta läkemedel tillfredsställer alla idrottare. En tillräcklig dos säkerställer att idrottaren börjar få muskelmassa och styrka ganska snabbt, vilket i grunden förändrar inställningen till träning och humöret totalt.

De mest fördelaktiga effekterna av ”metan” inkluderar; snabb muskelökning, vätskeretention, ökad kraft och uthållighet, accelererad proteinsyntes, snabbare återhämtning, förebyggande av ledskador på grund av vätskeflöde och endast en måttlig rebound-effekt efter avslutad kurs. Det är därför Dianabol av Vermodje är extremt populär. Tillsammans med den positiva Recensioner säljer Naposim till ett mycket överkomligt pris.

Cykler och doser

En solokurs av Dianabol innebär upp till 50mg per dag. Vi råder dig att dela upp den totala mängden i 2-3 lika stora doser och ta den var 5-6:e timme vid samma tidpunkt dagligen.

I en kombinerad kurs ta inte mer än 40mg per dag annars kan du stöta på biverkningar. I allmänhet beror mängden metan på komponenterna i kursen och kan variera från 10 till 40 mg.

I instruktionerna för användning av Dianabol står det att det är bäst att skölja ner pillren med vatten och ta dem på fastande mage eftersom det inte orsakar halsbränna eller matsmältningsproblem.

Varaktigheten av en Dianabol solo kurs är 6-8 veckor. När du kombinerar steroider, bygg kursen runt huvudkomponenten som i regel är testosteron. I vissa fall används Vermodje Metan antingen i slutet eller i början av kurser.

Den stora majoriteten av Dianabol-köpare undrar om dess korrekta användning för nybörjare. Vi skulle råda dig att börja med 10-20mg per dag och först därefter gradvis öka dosen vid långsam utveckling. Tänk på att du fortfarande kan göra bra framsteg även med bara 20 mg, förutsatt att du följer den optimala träningsregimen och tränar regelbundet.

Metan kombineras väl med testosteronestrar, nandrolon, turinabol och till och med Primobolan. Det är bättre att använda injicerbara former för att skydda levern från onödig stress till följd av läkemedlet.

Bieffekter

Metan är en ganska säker steroid men endast inom adekvata doser. Dianabol solo eller i en ”kombination” av läkemedel på 80-100mg per dag kommer att orsaka gynekomasti, överdriven vätska, minskad libido och flera andra obehagliga biverkningar. Användningen av läkemedlet måste därför kontrolleras. Använd instruktionerna ovan. Det finns inga andra biverkningar efter Dianabol inom normala doser. Det är därför det ofta rekommenderas även för nybörjare. Säkerhet är nyckelfaktorn för dem på grund av oerfarenhet.

PCT

Behandling efter kursen börjar 2-3 veckor efter den sista dosen av piller. PCT-tiden är i genomsnitt 2-3 veckor och du bör köpa Anastrozol och Clomid för detta, eller så kan den senare ersättas med Tamoxifen. Om dina testiklar krymper, bör du använda injicerbart gonadotropin.

Kickback-effekten i metan är märkbar, men det är till övervägande del vatten. Dess användning gör att du kan normalisera ditt välbefinnande tillsammans med ditt blodtryck. Dessutom, efter Dianabol kursen och lämplig post-kurs terapi, muskler får definition på grund av dränering av vatten och du behåller en hel del av de muskler som har vunnits.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Naposim 5 (Vermodje)”