Anavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online Steroide ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online Steroider ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma esteroides. Online esteroides ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma  Steroidit. Steroidien verkkokauppaAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Online Stéroïdes ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Negozio online di steroidiAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids Shop
Anavar 50 (Dragon Pharma)

$234.00

Anavar 50 (Dragon Pharma)

$234.00

Tillverkare: Dragon Pharma Kategori: Oral Substans: Oxandrolone (Anavar) Förpackning: 50mg (100 piller)

 

Anavar 50 (Oxandrolone) är en unik steroid med hög anabol effekt och låga androgena indikationer. Den har en halveringstid på cirka 10 timmar. Det huvudsakliga användningsområdet är idrott. Används i tung friidrott och för att uppnå bästa resultat i idrottstävlingar. Det hjälper till att göra musklerna starkare och ge ordentlig energi till kroppen, vilket är mycket viktigt för vissa typer av sport, men inom ramen för utövandet av en idrottare gör det inte att de går upp i vikt. Medicinen introducerades på 60-talet av förra seklet. Det har använts för att behandla HIV-infektion och andra störningar i immunsystemet. Det förbättrar regenereringen av hud och vävnader. Det möjliggör minskning av fetma hos personer med diabetes. Det används för att behandla anemi och andra störningar i kroppen. Skillnaden mellan denna steroid i dess sammansättning – kolatomen har ersatts av en syreatom i den andra positionen, vilket gör att den kan reducera Biverkningar och försäkra att produkten är säker.

Anavar 50 i Bodybuilding

Anavar används av idrottare under torkningsprocessen, vilket minskar returen och stärker musklerna och lederna. Det är också viktigt i viloperioden för starka steroidpreparat och för huvudtävlingar. Läkemedlet är lämpligt för nybörjare och kroppsbyggare samt idrottare med en lång idrottskarriär med läkemedel. De används inte bara för att stärka muskelmassan, utan många använder läkemedlet bland andra steroider för att minska ryggsmärtor och förbättra muskelmassan. Det hjälper till att behålla kroppsformen inför stora tävlingar. Den har också en kort tid i blodet för upptäckt. Steroiden av denna typ har anti-kataboliska egenskaper. Musklerna efter långvarig träning återhämtar sig snabbt. Den har en låg tröskel för androgen aktivitet. Av denna anledning används den för nybörjare och kvinnor. Det befriar kroppen från överflödigt vatten och fett. Detta i sin tur gör att du kan ackumulera muskelvolymer av kvalitetsdefinition.

Cykler och doseringar av medicinen

Dosen av Anavar 50 väljs individuellt för varje idrottare. Mängden milligram beror på kroppens vikt och kemiska tolerans. Kroniska sjukdomar och allergiska reaktioner beaktas också när man planerar en cykel. Börja med läkemedlet med 10 mg per dag, gradvis öka dosen till 40 mg. För professionella idrottare kan dosen ökas till 80 mg. Ta steroiderna flera gånger om dagen för att upprätthålla en stabil nivå av hormoner i kroppen. Kursens längd är 6 veckor. När du är klar kommer du att behöva andra mediciner för att återställa de naturliga hormonerna i din kropp (behandling efter cykeln). Att stärka effekten av steroiden hjälper till att upprätthålla din kost och ständiga sportansträngningar. För att effekten ska bli starkare och musklerna effektivare kan du ta andra mediciner som Sustanon eller Testosteron.

Oönskade effekter på kroppen

Anavar 50 har ingen negativ effekt på kroppen. Dess milda effekt eliminerar en rad biverkningar. Du kommer bara att stöta på problem om du ökar din dos avsevärt och eller ökar den rekommenderade kurstiden. I det här fallet kan du uppleva symtom som:

  • Ökning av blodtrycket;
  • Huvudvärk;
  • Buksmärtor och tarmsjukdom;
  • Illamående och kräkningar;
  • Minskning av erektion och libido.

Som diskuterats är dessa biverkningar sällsynta och uppträder vanligtvis endast när doseringen eller läkemedlets varaktighet överskrids eller missbrukas. Om alla rekommendationer följs kommer idrottare inte att stöta på någon av dessa biverkningar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Anavar 50 (Dragon Pharma)”