Buy Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Steroids
Max-Drol (Maxtreme)

$89.00

Max-Drol (Maxtreme)

$89.00

Tillverkare: Maxtreme Kategori: Oral Substans: Oxymetholone (Anadrol) Förpackning: 10mg (100 piller)

Artikelnr: 526 Kategorier: , Tagg:

Max-Drol (Anadrol) är en anabol som används av tyngdlyftare och kroppsbyggare, med Oxymetholone som den aktiva ingrediensen. Läkemedlet har vunnit popularitet i sportmiljön bland proffs och amatörer på grund av dess höga anabola egenskaper som stimulerar muskeltillväxt under de första veckorna.

Egenskaper och effekter

Den aktiva ingrediensen i läkemedlets sammansättning, Oxymetholone, som alla kända anabola steroider, bestämde inte omedelbart sin plats i sportkretsar. Oxy (en förkortning i sportkretsar) har använts ofta i medicinska syften sedan 1960-talet: för att behandla benskörhet, stärka immunförsvaret och öka muskelvävnaden hos försvagade patienter. Men rykten om dess androgena och anabola aktivitet (45% och 320% av testosteron) nådde alltmer professionella idrottare. Dess tidiga effekt, i kombination med en acceptabel nivå av toxicitet, gör läkemedlet extremt populärt bland idrottare. Dessutom är priset fortfarande överkomligt, och i vår onlinebutik finns det också regelbundna rabatter och kampanjer.

Effekter under applicering:

  • Snabbstart (Upp till 15 kilo muskelmassa ackumuleras under de första veckorna av kursen);
  • Rollback (10-30% av den vunna massan går förlorad eftersom den anabola stimulerar ansamlingen av vätska i kroppen);
  • Eliminera ledvärk och öka uthålligheten under träning.

En ökning av muskelmassaökningen sker även hos de män som inte ägnar sig åt styrketräning och tränar regelbundet.

hur man tar Anadrol

Steroiden tas i en kurs av 4 till 6 veckor. Den synliga effekten kommer redan inom de första 21 dagarna. Vissa idrottare bestämmer sig för att förlänga kursen utöver 6 veckor, men detta är helt olämpligt. För det första kommer effekten inte att märkas, och för det andra kommer Biverkningar att börja dyka upp.

Det är oansvarigt att köpa Anadrol utan en detaljerad studie av Recensioner eller medicinsk rådgivning. Eftersom, trots den tillåtna toxiciteten för levern, är denna steroid fortfarande ett intensivt läkemedel.

Regler som måste följas vid ansökan:

  1. Varaktigheten av en genomsnittlig kurs bör inte överstiga 6 veckor.
  2. Den maximala dosen av Anadrol per dag är 200 mg. Det är optimalt att ta 100 mg per dag (10 tabletter) uppdelat på 5 tabletter till frukost och 5 till middag.
  3. I den första cykeln, observera stegprincipen, börja med 50 mg under den första veckan.

Kombinationskurser

Det är ofta populärt att kombinera Anadrol med testosteronestrar för balanserad muskelmassaökning och ökad uthållighetsprestation under styrketräning.

Kurser för massa – Vill du bygga muskelmassa snabbare kan du köpa Primobolan, Boldenone och Testosteron tillsammans med Anadrol.

kurs riktad mot styrka – Köper du Stanozolol tillsammans med Anadrol kan du öka dina styrkeindikatorer avsevärt, vilket är särskilt viktigt vid styrkelyft. Men när du använder den här kombinationen bör du vara försiktig i träningen för att inte bli skadad.

Inom 3-4 veckor efter kursen krävs användning av östrogenblockerare, testosteronboosters eller Toremifene. Några veckor är tillräckligt för att återställa dina testosteronnivåer.

Bieffekter

Med en väldesignad kurs är att köpa Anadrol en lönsam och säker lösning som syftar till omedelbara resultat. Men för att uppnå en positiv effekt är det viktigt att tänka på din hälsa. Det rekommenderas inte att ta Anadrol med alfa-alkylerade anabola steroider (Methandienone, Methyltestosterone), eftersom detta avsevärt ökar den toxiska effekten på levern.

Recensioner

Kroppsbyggare föredrar att köpa anabola steroider med Oxymetholone som bas på grund av den snabba ökningen av muskelmassa. Kroppsbyggare anser också att steroidpriset är motiverat på grund av effekten av att minska trötthet i samband med konstant träning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Max-Drol (Maxtreme)”