Buy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBesorgen Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingKøbe Oxydrolone Online by Alpha Pharma med verdensomspændende forsendelseComprar Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingOstaa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingAcheter Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingkoop Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingcomprare Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shipping
Oxydrolone (Alpha Pharma)

$78.00

Oxydrolone (Alpha Pharma)

$78.00

Tillverkare: Alpha Pharma Kategori: Oral Substans: Oxymetholone (Anadrol) Förpackning: 50mg (50 piller)

Oxydrolon är ett av de mest kraftfulla orala medlen. Denna steroid är inte benägen att omvandlas till östrogen, men har en östrogeneffekt i sig. Läkemedlets varaktighet är 15 timmar och upptäcktstiden under medicineringen är upp till två månader. Oxymetholone är lämpligt för användning under förberedelseperioden, men professionella idrottare, på grund av eventuella icke-konkurrensmässiga tester, är användning av steroider nödvändig på egen risk.

hur man tar drogen

Oxydrolon används för att få muskelmassa. Den rekommenderade kurstiden för detta ändamål är 4 till 6 veckor, vid en dos på cirka 100 mg per dag. Baserat på förändringen i hormonella effekter som uppstår som ett resultat av administreringen av Oxydrolon, är det bäst att dela upp den dagliga dosen i två eller till och med tre doser. En ökad dos på mer än 100 milligram resulterar inte i signifikanta förbättringar av resultaten, men ökar samtidigt chansen för biverkningar. Om du provar detta läkemedel för första gången, är det lämpligt att begränsa din dos till 50 milligram. Efter att kursen är klar bör PCT utföras, huvudmålet är återhämtning av kroppens egen testosteronproduktion. Testosteronboosters eller Tribulus kommer att kunna hantera denna uppgift. Användning av Oxydrolone i kombinationskurser innehåller kombinationer av Oxandrolone med trenbolon och Primobolan. För att öka styrkan kan du använda Testosteron och Stanozolol. Det handlar inte om att överdriva med dos. Stanozolol i kombination med Oxymetholone är en helt skadlig ”duett”, som kan leda till skada (t.ex. skada eller brott på ligamenten).

Biverkningar av Oxymetholone:

  • Androgenisering/virilisering – talghud, akne, håravfall, ansiktshår/kroppshår, sexuella och andra kränkningar;
  • Östrogen eller gestagen Biverkningar – minskad produktion av naturliga testosteronnivåer, kolit, vätskeretention, ökat tryck;
  • En ökning av fettskiktet av kvinnlig typ;
  • Steroiden har hepatotoxicitetseffekter på levern.

Därför används vanligtvis en relativt kort kurs. Ansökningstiden är vanligtvis begränsad till 6-8 veckor.

Kommentarer och recensioner om Oxymetholone

I många decennier har Oxymetholone varit och är fortfarande en av de bästa steroiderna för att uppnå snabb och anmärkningsvärd muskelmassa. Så det är inte konstigt att köpare talar mest positivt om det och pratar om en lyckad kurs med komplimanger. Oxymetholone-idrottare noterar förstås att detta inte är den säkraste anabola steroiden, men enligt riktig idrottspersonal är risken värd det. Dessutom är Biverkningarna lätta att minimera utan att drabbas av stora hälsoproblem. Kommentarer om Oxydrolon beskriver det som en kraftfull steroid, kraften i åtgärden är bättre än nästan alla analoger. Det är också särskilt effektivt i sammansatta kurser, men det är viktigt att komma ihåg att inte alla steroider kombineras säkert.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Oxydrolone (Alpha Pharma)”