Rexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Besorgen Stanozolol Oral Online in DeutschlandRexobol-50 (Alpha Pharma) - Købe Stanozolol Oral Online in DanmarkRexobol-50 (Alpha Pharma) - Comprar Stanozolol Oral Online en EspañaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Ostaa Stanozolol Oral Online in SuomiRexobol-50 (Alpha Pharma) - Acheter Stanozolol Oral En ligne en FranceRexobol-50 (Alpha Pharma) - koop Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in NorgeRexobol-50 (Alpha Pharma) - comprare Stanozolol Oral Online in ItaliaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in Portugal
Rexobol-50 (Alpha Pharma)

$102.00

Rexobol-50 (Alpha Pharma)

$102.00

Tillverkare: Alpha Pharma
Kategori: Oralt
Ämne: Stanozolol oral (Winstrol)
Förpackning: 50mg (50 piller)

Rexobol-50 är ett anabolt steroidläkemedel som används av idrottare för att öka sin uthållighet och styrka, för kvalitativ muskeltillväxt utan onödig vätskeretention eller fettökning. Det används främst inom skärcykler. Tillverkad för oral användning och på grund av den korta exponeringstiden (upp till 2 dagar), med en halveringstid på 9 timmar, används för idrottsändamål och kräver frekventa inläggningar (vanligtvis dagliga intervaller och stor dos kan delas upp i två doser som tas vid olika tidpunkter på dagen, morgon och kväll). I de flesta fall används det under långa perioder jämfört med andra orala steroider, som i genomsnitt är 6-8 veckor långa.

Rexobol-50 Stanozolol

Ursprunget är beredningen av Rexobol-50 ett derivat av Dihydrotestosteron (en biologiskt aktiv form av testosteron i människokroppen). I jämförelse med endogent testosteron har det minskad androgen aktivitet (30%), men ökad anabol aktivitet (320%). Även detta ämne:

  • Kan uppvisa antagonistiska progesteronegenskaper. Återkoppling och tillämpningspraktik indikerar resistens mot gestagen verkan av nandroloner. Stanozolol 50mg är en icke-smaksättande steroid som inte leder till vätskeretention, fettansamling hos kvinnlig typ, utveckling av lipomasti/gynekomasti och på grund av en oönskad androgen effekt, rekommenderad för sportändamål inte bara av erfarna eller nybörjare Rexobol-50 manliga idrottare, men även kvinnliga idrottare. För kvinnliga idrottare, för att undvika konsekvenser av ett maskulint utseende och för hälsan, rekommenderas extremt låg dos för användning: vid en dos på 5-10 mg per dag klassas detta som en säker dos, men om du ökar dosen är det svårt att undvika utvecklingen av virilisering;
  • Stanozolol i tabletter (50mg) främjar anabolism med avseende på muskelmassa. De viktigaste effekterna av läkemedlet inkluderar: högkvalitativ muskeltillväxt, fettförbränningseffekt, avlägsnande av överflödig vätska, ökad stelhet och definition av musklerna, en stor ökning av styrka, uthållighet och även prestation. Med mottagandet av effekten av ökad aptit antas det att det finns en antiöstrogen och anti-gestagen effekt, en minskning av nivån av SHBG (bindande könshormoner av globulin) med 50%;
  • Läkemedlet är osannolikt att ge maximala resultat i muskeltillväxt, som methandienon eller oxymetholone, men det visar sig effektivt i Rexobol-50 som rekryteringen av torr muskelmassa, som det används regelbundet för.

Oralt Stanozolol, även om det anses vara relativt säkert när man följer rekommendationerna, kan detta uppvisa toxiska Biverkningar på levern (karakteristisk för måttligt låg levertoxicitet). Andra möjliga Biverkningar inkluderar: obehag och smärta i ligamenten och lederna, förhöjt blodtryck och kolesterolnivåer, myokardhypertrofi, sällan är androgena Biverkningar som akne, håravfall på huvudet, ökad aggression, och annat. Det är viktigt att notera att det första läkemedlet av Stanozolol introducerades 1962 och under de senaste decennierna har steroiden inte bara visat sig vara effektiv utan även jämförbar säkerhet i förhållande till andra populära anabola steroider, och är därför fortfarande en av de mest relevanta för idrottare hittills. .

hur man tar Oral Stanozolol?

Rexobol-50 kan vara den enda steroiden som tas på kursen, men kombineras oftare med andra anabola och androgena steroider för synergistisk verkan. På grund av ett brett spektrum av effekter – från uttalad fettförbränning till ökad styrka, är det relevant i nästan alla sporter förknippade med fysisk aktivitet. dos av Stanozolol i tabletter kan rekommenderas i intervallet 20-50mg per dag med en daglig frekvens av antagning av en eller två gånger dagligen. Vid genomförandet av Rexobol-50-läkemedlet kan vara upp till 6-8 hela veckor. Vanligtvis tas detta inte under långa perioder, eftersom riskerna med Biverkningar kommer att öka, inklusive becaanvändning av toxicitetseffekterna på levern. Cykeln med Stanozolol kräver inte användning av starka antiöstrogener, som aromatashämmare, eftersom detta inte är helt en aromatiserande steroid och den har inte östrogen aktivitet. Men obligatorisk PCT (postcykelterapi), som börjar efter avslutad huvudkurs och varar, vanligtvis upp till 3 veckor (kan effektivt göras med användning av Tamoxifen eller Clomiphene).

Exempel på kombinerade cykler med Rexobol 50

Cykler av Stanozolol i tablettform och testosteronpropionat (för idrottare på nybörjarnivå under skärcykler). Cykelns varaktighet är 6 veckor + 3 veckor PCT. dos av denna steroid i kombinerade cykler är i genomsnitt 30-50 mg Stanozolol per dag och 100 mg testosteronpropionat varannan dag. Inom postkursterapi används även Tamoxifen. Vid genomförandet av Stanozolol 50mg, Testosterone Propionate och Trenbolone Acetate är för mer erfarna idrottare för en uppsättning torr muskelmassa. Kursens varaktighet är 8 veckor + 3 veckor efter cykelterapi. Doseringen av steroider för denna cykel är i genomsnitt 30-50mg Stanozolol per dag, 100mg testosteronpropionat varannan dag och 75-100mg trenbolonacetat varannan dag. För PCT används även klomifen.

Oral Stanozolol: Recensioner från idrottare

Oral Stanozolol har funnits på marknaden i mer än ett halvt sekel, men under decennierna sedan starten har det inte tappat brådskan som det främsta dopningsmedlet. Å andra sidan utvecklades det från början för medicinska och veterinära ändamål, men i samband med uppkomsten av icke-steroidanaloger som används för samma ändamål används det i dag praktiskt taget inte som ett läkemedel. Liksom analogerna från andra märken är Rexobol-50 Recensioner ofta positiva och beskriver utmärkta cykelresultat. Mottagning av denna steroid, som regel, åtföljs inte av en hög risk för Biverkningar och förbättringar, som fettförbränning eller ökad effektivitet, börjar dyka upp redan under de första veckorna efter användning.

För att studera feedback från kunder av Stanozolol tabletter, är tillgänglig på forumet i vår onlinebutik eller på själva webbplatsen. På forumet är det också lätt att få en individuell konsultation angående egenskaperna eller mottagningen av den intressanta Rexobol-50 för idrottsmediciner, vare sig det är steroider eller peptidhormoner. För att kommunicera via forumet är det obligatoriskt att registrera sig (det är inte nödvändigt om du bara vill studera innehållet i ämnena), vilket inte tar mycket tid. Och om du använder typiska sociala nätverk, är anslutningen nästan omedelbar. Trots säkerheten med att köpa Winstrol bör man komma ihåg att läkemedel ordineras och används endast under överinseende av specialister. Från självacceptans kan risken för allvarliga negativa hälsokonsekvenser uppstå om du inte söker detta råd.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rexobol-50 (Alpha Pharma)”