Buy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideKøbe Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroiderComprar Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesOstaa Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Testorapid (vialampull) (Alpha Pharma)

$45.00

Testorapid (vialampull) (Alpha Pharma)

$45.00

Tillverkare: Alpha Pharma Kategori: Injicerbart ämne: Testosteronpropionat Förpackning: 10ml vialampull (100mg/ml)

Artikelnr: 580 Kategorier: , Tagg:

Testorapid är en beprövad steroid, grundaren av de flesta anabola steroidderivat, producerad av läkemedelsföretaget Alpha Pharma. Den aktiva ingrediensen i denna steroid, testosteronpropionat, används aktivt i medicin och sportkraftsgrenar. Det anses vara ett av de mest eftertraktade ämnena inom bodybuilding. Värdad för sin effektivitet i att bygga högkvalitativ muskelmassa, bränna fett, utveckla uthållighet och stimulera libido. Läkemedlet används aktivt under torkningsperioder.

Testosteron är ett manligt könshormon med en androgen bas. Testosteronpropionat är en redan modifierad form av endogent testosteron, med tillsats av propionsyra på esterbasis. Det är estern som korrigerar och förbättrar den aktiva substansens egenskaper. Denna ester spelar också en viktig roll i varaktigheten av läkemedlets verkan i kroppen, eftersom testosteron i sin rena form inte kan vara aktivt i blodet under lång tid.

Testosteronpropionateffekter

Eftersom det är en stark anabol och kraftfull androgen steroid kan läkemedlet aromatisera och omvandla till östrogen. Det har förmågan att reglera hypofysens funktion och avsevärt påskynda proteinsyntesen. Dessa egenskaper ger steroiden möjlighet att använda den i steroidtorkkurser. Med testosteronpropionat kommer dina muskler inte att växa snabbt, processen att bygga muskelmassa är långsam men säker och av hög kvalitet. Steroiden har en uttalad anti-katabolisk effekt, främjar snabb återhämtning av muskelvävnad, och förmågan att stimulera produktionen av tillväxthormon ger en bra fettförbränningseffekt när man bygger mager muskelmassa. Om du bestämmer dig för att köpa Testorapid för att få kvalitetsmuskler, då är denna steroid precis vad du behöver, du kan förvänta dig att gå upp till 5-6 kg i vikt på 4-5 veckor.

Doser och cykler

Testosteronpropionat kännetecknas av en kort frisättningstid, och därför skapas behovet av frekventa injektioner. Normalt, för män, är dosen av testosteronpropionat 50-100 mg, varannan dag eller varje dag. Om vi ​​pratar om en solokurs i testosteronpropionat, bör det noteras att en sådan kurs inte är särskilt effektiv och är mer lämplig för nybörjare. För bästa effekt, beroende på dina mål och medel, rekommenderas att du använder Test Prop av Alpha Pharma i kombination med andra anabola steroider. I torkkurser kombineras det bra med Stanozolol, Trenbolone Acetate, Masteron och Primobolan.

Bieffekter

På grund av de täta injektionerna kan injektionsställena orsaka vissa besvär, såsom smärta, irritation och rodnad. Därför bör du varje gång injicera på olika ställen.

Steroiden kan aromatisera, risken för omvandling till östrogener och dihydrotestosteron vid höga doser är mycket hög, och därför kan idrottaren möta sådana bireaktioner som: gynekomasti, håravfall på huvudet, hirsutism (ökad hårväxt i hela kroppen) , akne, öka prostata (särskilt hos de över 50) och kvinnor kan uppleva maskulinisering.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Testorapid (vialampull) (Alpha Pharma)”