Online Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol till salu | Top Injectable Alpha Pharma SteroideOnline Boldabol til salg | Top Injectable Alpha Pharma SteroiderOnline Boldabol en venta | Top Injectable Alpha Pharma esteroidesOnline Boldabol Myytävänä | Top Injectable Alpha Pharma  SteroiditOnline Boldabol à vendre | Top Injectable Alpha Pharma StéroïdesOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma Steroids
Boldabol (British Dragon)

$63.00

Slut i lager

Boldabol (British Dragon)

$63.00

Tillverkare: British Dragon Kategori: Injicerbart ämne: Boldenone undecylenate (Equipose) Förpackning: 10ml vialampull (200 mg/ml)

Out of stock

Boldabol är en mild anabol steroid med lågt androgen uttryck, tillverkad av det thailändska läkemedelsföretaget British Dragon. Det används vanligtvis i kombination med testosteron eller andra androgener under muskeluppbyggnad. Den aktiva substansen, Boldenone Undecylenate eller Equipoise som det vanligtvis kallas, ger användaren en långsam men stabil och långvarig anabol effekt.

Jämviktseffekter

I närvaro av en full mängd protein och kalorier i idrottarens kost hjälper Boldenone Undecylenate till att bygga muskelvävnad, minska de katabola processerna, öka aptiten, förbättrar blodcirkulationen i kroppen, fyller musklerna med syre och ökar blodets kvävenivåer. Det är en mycket viktig faktor för att få muskelmassa och styrka. Stor dos kan undertrycka negativ feedback på spermatogenes på grund av hämning av FSH.

I sig själv innehåller Bolt, som det kort och gott kallas inom sportvärlden, ett mycket intressant faktum. Det börjar inte verka omedelbart och det är ofta nödvändigt att injicera det för att behålla koncentrationen i blodet eftersom Boldenone Undecylenate är en kort ester och dess varaktighet är inte lång. Effekterna av Equipoise tar lång tid att visa sig, du kommer att börja se en märkbar effekt efter en vecka eller till och med en och en halv vecka efter det att ta it har börjat. Alla dessa nyanser ger ett obehagligt intryck. Det intressanta faktum säger att detta läkemedel har fler plus än minus. Boldenone Undecylenate slutar inte fungera efter avslutad kurs, du kommer att känna en märkbar effekt i mer än en vecka! Kvaliteten på den uppsamlade muskeln är imponerande eftersom Equipoise inte håller kvar vätska i kroppen. Kroppsbyggare jämför det ofta med Deca, bara utan biverkningar. Om din önskan är kvalitetsmuskler och du är redo att vänta på att få fantastiska resultat, då är Boldenone Undecylenate exakt steroiden för dig!

Boldenone Undecylenate doserings- och cykelråd

Den optimala dosen av Equipoise varierar från 200-600 mg per vecka. Veckodoserna kan delas upp i 3-4 gånger och tas regelbundet. Det rekommenderas att injektioner ges varannan dag. Kursen kan pågå upp till 8 veckor varefter det rekommenderas att ta en paus på 2 månader.
I kombination med andra ingredienser som Testosterone Enanthate och Anadrol, gör Boldenone Undecylenate underverk för att bygga starka och massiva muskler.

Negativa reaktioner

Efter ta Boldenone kan testiklarna tillfälligt ändra storlek (testikelatrofi). I slutet av kursen återgår testiklarna till sitt tidigare tillstånd, detta eftersom testiklarna under kursen producerar spermier av dålig kvalitet och i mindre mängder. Hos kvinnor kan Boldenone Undecylenate öka storleken på klitoris, öka den sexuella lusten, ändra beteende, göra rösten grov eller orsaka hårväxt på ovanliga ställen. Dessutom har detta läkemedel potential att orsaka levertoxicitet.
Regelbundet är det nödvändigt att byta injektionsställen, eftersom frekventa injektioner på samma ställe kan provocera utseendet på en abscess, i händelse av en abscess, rekommenderar vi att du kontaktar en medicinsk klinik för samråd med en läkare. Bölder går ofta över utan operation.
Du kan köpa Boldabol till ett lågt pris på vår hemsida i Sverige.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boldabol (British Dragon)”