Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcare

Armträning: Hur bygger man biceps snabbt?

Bicepsen har två huvuden, som namnet antyder (bi-). För full utveckling måste uppmärksamhet ägnas åt båda strålarna i denna muskel. Detta kommer att få dina armar att se mycket större ut än om du bara tränade ett huvud.

Huvudfunktionen för denna muskel är att böja armen vid armbågen. Dessutom är biceps ansvariga för supination och om du använder denna funktion i dina övningar kan du räkna med goda ökningar i muskelmassa.

En viktig förutsättning för tillväxt är användningen av grundläggande rörelser i ett träningskomplex. Endast flerledsrörelser kan inducera den nödvändiga muskelspänningen, vilket kommer att leda till efterföljande tillväxt. ”Bas”-övningen stimulerar också frisättningen av hormoner i blodet, vilket är mycket viktigt för naturlig träning.

För att bygga biceps snabbt behöver du intensiv träning. Men återhämtningstiderna kommer att vara en lika viktig faktor, eftersom muskeltillväxt beror på detta. Det är därför många idrottare har haft stor framgång genom att använda orala hjälpmedel i början av sin träning för att förbättra sin muskeltillväxt.

De mest använda och effektiva muntliga träningshjälpmedlen för nybörjare är; Anadrol , Dianabol , Dragon testosteron eller Halotestin . De två sistnämnda är starkare, medan de två första ämnena används flitigt av nybörjare för att få muskelmassa vad gäller volym och storlek. Inom användningen av dessa substanser kan en användare få massiva ökningar i kraft och styrka och även minska sina återhämtningstider för musklerna dramatiskt.

Det rekommenderas att träna varannan dag (till exempel tre gånger i veckan). Dessutom måste du på varje ny träningsdag använda övningar som skiljer sig från den tidigare träningen.

Klasserna bör vara korta, men intensiva, för att inte orsaka överträning, vilket kommer att vara ett hinder för ytterligare framsteg. I det här fallet är mindre bättre än mer. Men du måste arbeta effektivt och observera rätt träningsteknik.

Även med flitigt iakttagande av alla regler får man inte glömma de intilliggande musklerna, som också måste tränas. Triceps-träning hemma kommer att vara ett bra komplement till detta komplex för biceps.

Biceps träningsövningar

Vi kommer att dela upp övningarna som vi kommer att använda i två grupper:

1 :a gruppen

”Bas” övningar:

  1. Pull-up med ett omvänt grepp på en horisontell stång, för avancerade med vikter fästa i ett bälte eller en ryggsäck på ryggen;
  2. Lyfta skivstången med biceps;
  3. Lyfta hantlar med biceps (som ett alternativ – med supination).

Syftet med denna grupp av övningar är förstörelsen av muskelfibrer för efterföljande återhämtning, superkompensation och som ett resultat kommer tillväxt att inträffa .

Projektilens vikt bör vara stor, eftersom det är hård styrketräning som är nyckeln till stora armar.

Programträning på den horisontella ribban och ojämna stänger beskrivs i detalj i vår artikel.

Tekniken är inte mindre viktig, eftersom utan den kommer andra muskelgrupper (till exempel ryggen) att ingå i arbetet under träningen, vilket kommer att minska belastningen på målmuskeln. Detta är särskilt viktigt när man tränar biceps med fria vikter hemma, nämligen med hantlar och skivstång. Men pull-ups ska också vara smidiga och inte ryckiga.

Utförandetakten är långsam. Repintervallet är från 8 till 10, vilket är optimalt för muskeltillväxt.

2 :a gruppen

”Pumping” övningar:

  1. Hammer lockar;
  2. Enarmiga hantelrader;
  3. Isolerade biceps lockar.

Dessa övningar syftar till att pumpa in blod i musklerna efter att styrketräningen med ”grundläggande” övningar är klara.

Med pumpning kan du hålla blod i biceps under en tid efter jobbet. Detta är nödvändigt av följande anledning; grundläggande träning frigör hormoner i blodomloppet som är nödvändiga för tillväxt och pumpning håller blodet kvar i muskeln och mättar den med allt som behövs för att öka volymen.

Vikterna som används ska vara små, med vilka du kan göra upp till 15 reps inom 5-7 set.

Inom dessa isolerade övningar är ofta mager muskelmassa och muskeldefinition högst upp på idrottarens prioriteringslista. På grund av detta använder många orala hjälpmedel för att främja lean gain, fettförlust och förbättrade återhämtningstider under sina träningspass. De mest använda inkluderar; Anavar , Turinabol , Winstrol eller Superdrol. De tre första orala substanserna används mest av nybörjare på grund av att de två sistnämnda är något starkare. Inom användningen av dessa lätta träningshjälpmedel kan en användare förlora sitt kroppsfett snabbt, öka sin styrka och uthållighet, förkorta sin återhämtningstid och dra nytta av att ha mer energi och motivation. Du kan hitta dessa fantastiska träningshjälpmedel i vår onlinekatalog, med ytterligare information om deras olika användningsområden och många fantastiska fördelar för användaren.

Hur bygger man biceps snabbt hemma?

Hemligheten är enkel, använd en övning från varje grupp för varje träningspass. Ändra den grundläggande från en lektion till en annan. Pumpövningar bör bytas ut vartannat pass, eftersom detta ger ett stort antal kombinationer och långsam anpassning av musklerna till belastningarna.

Ett exempel:

  • Måndag – pull-ups med ett smalt grepp (bas), hammarcurls (pumpning);
  • Onsdag – skivstångscurls (bas), hammarcurls (pumpning);
  • Fredag ​​– hantelrader (bas), isolerade bicepcurls (pumpning).

Man måste komma ihåg att utan en ordentlig uppvärmning finns det stor risk för skador på bicepsmusklerna, eftersom de är små.
Detta komplex kommer att vara effektivt inom fyra veckor, varefter du måste byta till ett nytt program. Till exempel denna uppsättning övningar .

Träningsfrekvensen är individuell, men för att bygga biceps hemma snabbare bör du vila tillräckligt med tid så att musklerna hinner återhämta sig. En bra indikator om musklerna slutar ömma 2 dagar efter träning. Det betyder att de fick tillräcklig arbetsbelastning och lyckades studsa tillbaka helt. Om det inte är ont dagen efter bör du komplettera varje träningspass med ytterligare en basövning eller öka vikten. Om träningshjälpmedel används kommer denna tid och återhämtningsperiod att bli mycket kortare.

Med en oklanderlig teknik och korrekt utvalda träningshjälpmedel blir resultaten möjliga redan efter två veckor.

Mat

Kosten bör innehålla en tillräcklig mängd protein, eftersom muskeltillväxt beror på det. Glöm inte heller kolhydrater och fetter – dessa näringsämnen ger den nödvändiga energin för träning. Till exempel – viktökningsmeny .

Värt att nämna är att kroppen måste vara färdigutvecklad genom att träna alla muskelgrupper. Programmet som beskrivs här kan fungera som en utgångspunkt för att förbättra din fysik.

Share this post