Buy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroids
Decabol (British Dragon)

$58.00

Slut i lager

Decabol (British Dragon)

$58.00

Tillverkare: British Dragon Kategori: Injicerbart ämne: Nandrolondekanoat (Deca) Förpackning: 10ml vialampull (250 mg/ml)

Out of stock

Artikelnr: 801 Kategorier: , Tagg:

Decabol är ett ämne som främst används inom sportindustrin, många individer tar Nandrolon Decanoate för bodybuilding. När vi talar om muskelbyggande med Deca menar vi kolossala volymer, eftersom en kurs av Nandrolon Decanoate är standard för bodybuilding och det finns lite att jämföra med det.

Egenskaper hos nandrolondekanoat

Decabol har en Decanoate-ester fäst vid den som gradvis frisätter nandrolonhormonet i kroppen efter att ha injicerats. Två injektioner per vecka räcker för att hålla föreningens nivå stabil i blodet.

I sin struktur är Nandrolon mycket lik testosteron. Den största skillnaden mellan dem är frånvaron av en kolatom i 19-positionen, vilket gör den mer lik progestiner. Tack vare detta ger Deca betydligt mindre androgen effekt jämfört med testosteron.

Idrottare som testas ofta måste noggrant undvika denna steroid eftersom den förblir i kroppen under en längre tid. Om du vill ha steroiden som försvinner från kroppen ganska snabbt bör du använda testosteronpropionat. Deca är enormt populärt bland idrottare och kroppsbyggare. En högre dos kan resultera i omvandling av substansen till östrogen som kan orsaka några allvarliga östrogena biverkningar. Tidigare studier och forskning har visat att denna steroid är extremt effektiv för en skärcykel och en bulkcykel. Du kan få betydande vinster i båda cyklerna genom en lämplig dos.

Doseringar

Det är värt att notera att kvinnor med säkerhet kan använda Deca för sport och medicinska ändamål utan rädsla för biverkningar, naturligtvis, om doserna inte överstiger det tillåtna intervallet. Den säkra dosen för kvinnor är 50 mg per vecka (max 100 mg).

För män är den rekommenderade dosen i intervallet 200-600 mg per vecka. Kursen bör pågå i högst 2,5 månader.

Deca tar sin verkan ganska långsamt, bara under den tredje veckan av injektionen men effekten kommer att märkas under lång tid efter avslutad kurs.

Kombinationer

Idrottare tar denna steroid främst för att stimulera ökningen av muskelmassa. Som regel ingår en eller flera steroider i kursen för större effekt:

Nandrolon Decanoate + Sustanon (ett specialprogram för att öka totalvikten, muskelvolymen, vatten, fett)

– Användningen av Methandienone i kursen (en märkbar ökning av muskelvolym och styrka)

Nandrolon + Testosteronpropionat (muskelmassan kommer att vara solid och voluminös, men med mycket vatten)

– Nandrolon kombineras mycket bra med Winstrol (en ökning av torrvikten med en liten vätskeansamling och återställningsmöjligheten ca 30%, en ökning av styrkan ca 25%)

Bieffekter

Om du är överkänslig mot steroider kan du ta Dace med Cabergoline (Dostinex) för att kondensera dess effekter. Högre dos av Deca kan resultera i androgena och högre östrogena biverkningar. Så du bör alltid konsumera lämplig dos utan att överskrida gränsen.

Trots den låga androgena aktiviteten kan läkemedlet minska utsöndringen av naturligt testosteron. På så sätt kan vissa obehagliga resultat uppstå, såsom tillfällig testikelatrofi och fenomenet rollback. På ett eller annat sätt. Efter kursen måste varje idrottare genomgå en PCT (genom att injicera Clomid eller HCG). HCG kan tas för att jämna ut en negativ inverkan av steroiden på kroppen.

Deca Recensioner

För det första är Deca en av de mest sålda produkterna på vår hemsida. För det andra är det värt att notera att nästan alla Recensioner om Nandrolon Decanoate är positiva. Idrottare berättar om dess kraftfulla och långvariga effekt på kroppen. Idrottare noterar att det inte finns några synliga förändringar under de första veckorna, men i slutet av kursen når den ökade vikten 12 kg. Även med den mest intensiva livsstilen stannar inte tillväxten, styrkan och kraften ökar, det finns ingen trötthet och det allmänna fysiska och mentala tillståndet är alltid normalt. De idrottare som led av ledvärk noterar att smärtan har gått över.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Decabol (British Dragon)”