Buy Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Trenabol- E British Dragon Online - Alpha Pharma Steroids
Trenabol- E (British Dragon)

$148.00

Slut i lager

Trenabol- E (British Dragon)

$148.00

Tillverkare: British Dragon Kategori: Injicerbart ämne: Trenbolone enanthate Förpackning: 10ml vialampull (200 mg/ml)

Out of stock

Artikelnr: 811 Kategorier: , Tagg:

Trenabol 200, som har den aktiva substansen Trenbolone Enanthate, blir mer och mer populärt och behovet av det växer för varje dag, på grund av dess unika egenskaper som alla idrottare kräver, även på global skala. Detta är till och med trots dess höga kostnad (priset på Trenbolone Enanthate överstiger andra anabola med cirka 2-3 gånger). Du kan köpa Trenbolone Enanthate by British Dragon till ett rimligt pris på vår hemsida!

Effekter

Hela systematiken för att bygga rena muskler är baserad på det faktum att Trenbolone Enanthate perfekt stabiliserar androgenreceptorer, bättre än någon annan androgen steroid. Således, förutom den maximala ökningen av muskelmassa, har ett högt androgenindex i kroppen en direkt effekt på minskningen av fettvävnad. Tren E påverkar avsevärt retentionen av kväve i musklerna. Vi kommer att påminna dig om att kväve är en avgörande sak som är caanvändning av hög anabolism.

Ta substansen in i den aktiva fasen slås glukokortikoidreceptorer på, därmed blockeras det hormonförstörande kortisolet, därigenom går vikten upp snabbare och även med en maximal diet kommer dina muskler att vara inom gränsen.

Trenbolone Enanthate ökar känsligheten för IGF1 (insulinliknande tillväxtfaktor). Dessa processer ökar proteinsyntesen tiofaldigt, vilket understryker steroidens fenomenala förmåga att bygga muskelmassa.

Kombinationer

Tren E är ett läkemedel med en stark, långsam, men långvarig effekt, som i 80% av fallen används på kurser för att få muskelmassa. Den största effektiviteten observeras i kombination med andra anabola-androgena steroider (AAS) som har samma eller liknande effekt. Den bästa kombinationen är Trenbolone Enanthate och Testosteron, som är en oumbärlig komponent i alla kurser, och i fallet med Trenbolone är det en obligatorisk sådan! Trenbolon undertrycker starkt utsöndringen av naturliga gonadotropiner, och i slutet av kursen bör ditt personliga testosteron vara inom det normala intervallet, så du kommer att rädda de vunna musklerna, sexuell hälsa och förbereda kroppen för nästa kurs av steroider.

hur man tar det

En Trenbolone Enanthate-kur består som regel av flera läkemedel, förutom testosteron kan det vara Methandrostenolone eller Turinabol. Den rekommenderade dosen är cirka 300 mg per vecka. Injektioner görs var 3-4 dag, det är mycket viktigt att hålla en regelbunden tid mellan injektionerna, injicera inte för ofta, resultaten kommer inte att öka. Cykeln varar vanligtvis 6-8 veckor, därefter görs ett uppehåll i minst 2 månader med intag av testosteronstimulerande medel som Tribulus eller Gonadotropin.

Bieffekter

Vid höga doser kan biverkningar uppstå, såsom akne, håravfall på kronan eller överdriven hårväxt på bröst, ansikte, armar och ben.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Trenabol- E (British Dragon)”